Goran Bačkonja
Član
Pravio je FRAD za manje od 400 dindži...Poenta je u tome što može da se kupi Donaldson, Fleetguard i njima slični za dosta nižu cenu od tog PRC kvaliteta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pravio je FRAD za manje od 400 dindži...Poenta je u tome što može da se kupi Donaldson, Fleetguard i njima slični za dosta nižu cenu od tog PRC kvaliteta.
Na tom ventilu plus minus može da se nasteluje brzina spuštanja, u smislu da priključci ne tresnu na zemlju. A može i da se skroz zatvori i u tom slučaju obezbedi da ne može nikako da se spusti priključak. Ima u uputstvu sve o tome.Gde se ispusta rashladna tecnost? Nema u knjizi,a nisam video slavinu na hladnjaku?
Sutra moram opet pogledati.
Imamo problem da nece nekada da spusti poluge. Ako je prikljucna masina teska spusti,ako su poluge podignute, a prazne nece da spusti. Onda "zezam" unutra ventil plus minus pa spusti, ili samo umisljam da to pomogne
Da li je neko imamo slicnih problema?
Kao da sam ranije citao, na postovima u nazad, da im odlaze ti ventili pa je neko slao na popravku u Trstenik.
Verujem ti na rečNa atmosferske motore,dakle bez turba,u opšte,al u opšte nije preporučljivo stavljati samo šuplju cev...
Ne pitajte kako znam...
Gde si uzeo kol'ko je bio većinom ide ulje 10W30 sem u motor...Od nedavno sam vlasnik yto x804 pa me zanima koje i koliko ulja ide u hidrauliku,motor,pvp i volan ?
U okolici Siska za 13000€ kupljen je samo zato što je 2008 god. I ima sigurnih 720rsGde si uzeo kol'ko je bio većinom ide ulje 10W30 sem u motor...
Dobra kupovina , taj nije ni razrađenU okolici Siska za 13000€ kupljen je samo zato što je 2008 god. I ima sigurnih 720rs
Vidjeti ćemo...Jel ima gdje se podmazuje potisni ležajDobra kupovina , taj nije ni razrađen
Nije to ZetorVidjeti ćemo...Jel ima gdje se podmazuje potisni ležaj