<zetor>
Član
Nije to Zetor![]()
![Face with tears of joy :joy: 😂](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/7.0/png/unicode/64/1f602.png)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to Zetor![]()
Mislim da su ti motori dosta dobri, a i sklapaju se u fabrici koja sklapa motore i za "zvucnije" brendove, a ovo ostalo je onakoJel radjeno nesto na motoru do sada?
I ja mislim da je tako, u mali 404 ide 9 litaraPredpostavka kao u 904 oko 16l.
Ne zmam tacno ali kad uzmem kantu od 20 ostane 3 - 5litara.
Verovatno neko od kolega bolje zna![]()
Samo u turbo punjacu razlika,ovaj prvi ga nema804 i 904 su skroz identicni traktor, sad dal ima neke razlike u motoru, nisam nikad zagledao..
A jel se oseti ta razlika u radu?Ako se misli na turbinu nema 904 turbinu. Razlika je u precniku klipa tj zapremini cilindra.
Da treba mi jos bar 2 tega (50kg)Jel planiras da nosis neki veci teret nazad na polugama? Pa da mu treba vise tegova? Sa 454 i 600kg na polugama izlazio na dobar uspon bez problema.. Atomizer od 440l nosi neoseti.. . Dok smo prskali sa 542 trebao je jedan teg od 25kg napred..