Srđan.Sokol
Član
Ovde ide neki semering iz 2 dela..sad videcemo kad skinemo sutra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Oko 700-800Koliko obrtaja ima YTO 454 na ler gasu?
Obrati pažnju na prenosni odnos u menjaču, tj kolko ide km/h u kojoj brzini? Naprimer moj 404 ima veliku "rupu" između 4. spore i 1. brze a taman tu bi mogao lepo da ore, čak i da ima snage prvom to bi bilo suviše brzo a četvrtom mi nekako sporo ali zato ima snage puno više nego što bi čovek mogao da zamisliKakva su vaša iskustva sa YTO 604, nisam na forumu našao puno o njemu. Da li bi mogao da vuce bez problema dvobrazni IMT 757 u malo težoj zemlji?
Jel moze kontakt telefon od Dragana?Dragan iz Djurdjeva vise nego korektan. Ja sam skroz zadovoljan.
Kako bi nabavio broj telefona od tog Bože?Nabudzili su one petoletkine ventile na papucu kocnice. Creva vazduha i ventili konstantno blago pritiskaju kocnicu a ti to ne znas. Rezultat hidraulik sporo reaguje, skinuli filter, pun spena skinuli trubu sve pojedeno... delovi od Boze mislim da je majstor rekao.
Sto je najludje on je skroz ok kocio.
Ima delova na lageru?064 2361830 Boza