Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Naš je 2010 a kupljen je 2011-te.Sinisa,moj yto je bio 2008godiste pretpostavljam da je tvoj noviji i da su dosta nedostataka resili.
Krstaci nisu imali opciju za podmazivanje,nema ni rus ali ne znam da li je neko menjao na ravnom mostu.
Za kvacilo si sve dobro rekao,posle sam stavio "LUK" kvacilo koje je kostalo 900e ali je bilo mekano kao na autu.
Alternator sam morao da menjam,jer stari se bukvalno raspao,a najveci problem je bio sto se pregrejavao kad se upale radna svetla.
Ventilator je fabricki bio cini mi se sa 6 peraja i kad je leto hteo je da se greje i onda mi je Boza preporucio od 10 peraja kad se pojavio na novim modelima.
Jeste damper je menjan na 4000sati
Eh, da. Na ovaj post sam zaboravio da odgovorim.I ne znam kako je kod tebe,kod nas ovde je svima vukao ulje iz vazdusnog filtera,ja sam dolivao svakih 7 dana. Drugar je 2012.kupio nov yto130ks i na 100 sati mu je ostao bez ulja i obrusio karike
Nije ni kod nas odjednom izvlacio ulje,nego u roku od 7 dana ode polovina,ja sam to provalio bas zato sto sam ga cesto cistio inace bi zakucao odavno. Mom drugaru je otisao na 100sati,nije stigao posteno ni da ga zaprlja.Eh, da. Na ovaj post sam zaboravio da odgovorim.
Nama mislim da je jednom povukao ulje, nije ga skroz usisao samo je spustio nivo, ali više nije. Zašto je to uradio nisam siguran ali je možda gornja mreža filtera bila prljava pa je zbog toga. Jbm ga nzm. O filteru vazduha dosta vodimo računa jer je stalno u njivi. I često se čisti. Po dva tri puta godišnje, možda i više. Vrlo, vrlo retko da je u transportu. Imt je za to zadužen a njemu npr čistim jednom u godinu ili čak godinu i po dana.
Sad stavljaju suve filtere na nove yto. Ako su dupli filteri onda je sigurno bolje nego uljni, ali ako je simpli..... ako slučajno pukne, ne primetiš, ima da se nasisa prašine za kratko vreme.
To je kod 904 ima ? ili moze 454, 504 ?Mislim da sam pisao prošle godine.... Al jbg nisam siguran. Krstaci nemaju mazallice ali imaju čepove u vidu M6 šarafa koji su se zamaskirali i stopili sa okolinom pa se nisu lako videli, zahvaljujući prašini i zaturenosti. Skida se jedan kraj centralne spone, da bi mogao dodatno manuelno da namotaš točak a takođe i graničnik izvrtiš u cilju zbog radi iste rabote. Zatim, treba ti cev od jedno 20-ak cm dužine koja na jednom kraju ima mazalicu a na drugom adekvatan navoj da bi mogao kroz nju plasirati mast u krstake kad su tako pozicionirani, kao u bunaru. Čak i sa takvim produžetkom navoj nije na pravcu pa cevka teško uhvati tj postoji rizik da se cev uvrti ukoso... Znači, oprez. Ako se taj deo savlada onda je dalje lako. Podmazuješ krstake dok mast ne nasloni na semeringe šoljica iznutra, znači ne sme da proviri napolje.Kenjam malo
Mada bi stvarno trebalo krstake tako mazati. Češće i pomanje.