lovac luka
Član
Jeste za ovaj LUK nema zamenskih delova samo komplet korpa!!!!!
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Sent from my moto e5 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nece , bilo sta ako se balansira mora u komadu , pogledaj dinamicko balansiranje.Delimično si u pravu.
Korpe koje se ne mogu rastaviti na segmente se balansiraju u celo.
One koje se mogu rastaviti, te se balansiraju svaki deo posebno iz razloga što kad i ako dođe do promene nekih segmenata, celina će opet biti u balanseri.
miroslave koji majstor ti radi u padini?i ja imam yuto traktor,jel znas mozda koliko je remont,cena?Zna to majstor radio je to puno puta ,kolko će skinuti sa plača toliko će i sa korpe,i reko mi je da se to može uraditi samo jedanput na korpi . Neće da skine više id 3mm jer i nema potrebe .Hvala na sugestiji.
Sent from my moto g(6) using Tapatalk
Kakvu vezu ima zamjena necega sa balansiranjem , ajde objasni kakvo je to balansiranje iz segmenata .Nije isto balansirati tarup, bubanj ili delove korpe ili korpu koja je u komadu.
Kao što sam već rekao, korpa koja nije rastavljiva je balansirana u paketu. Zašto? Zato što kad joj dođe kraj onda se baca cela i stavlja se druga. Nema krpljenja.
Korpa kojoj mogu da se zamene potrošni delovi, je balansirana iz segmenata tj svaki deo posebno. Zašto? Zato što joj se mogu zameniti ploče: vučna, kardanska kao i među ploča kao što npr ima kvačilo IMT-a. Isto tako zamenske delove imaju IMR kvačila, MTZ kvačila tj kada im promeniš neki deo, celina se ne balansira.... Naravno ako govorimo o rezervnom delu. Ako govorimo o komadu gvožđa što nam prodaju kao rezervni deo, tu je onda potrebno još svašta nešto a ne samo balansiranje.