sinisa1979
Član
Aaaaa.... to je on. Ono pre ga kontaktirali za stabilizator-španer ali i to je prodao. Šta mu još ostalo, znaš možda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima moj rodjak. Radi sa:Da li ima neko od forumasa iskustva generalno sa 1304, da li bi mogao da radi u kombinaciji plug 4x35,spremac 6.6m, poluteska drljaca 5 6 m...
Koliko godina radi sa njim,da li je imao nekih problema,da li ima dovoljno snage za rad sa navedenim prikljcnim mašinama,kako hidraulika reaguje...Ima moj rodjak. Radi sa:
Vogel Noot M1050 4 brazde ravnjak, Gruber 2.4m,
Setvospremac 5m
Poluteska drljaca 6m.
Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока
Koliko godina radi sa njim,da li je imao nekih problema,da li ima dovoljno snage za rad sa navedenim prikljcnim mašinama,kako hidraulika reaguje...[/QUOTE]Radi dugo 9-10god i puno zemlje. Semering neki na prednjem mostu koliko ja znam i zamenio je tip kvacila. Imao je stariji tip, tvrdo kvacilo, zamenio za neki novi tip, sad mu je mekano kvacilo. Dok je imao stari tip kvacila uvek mu je pukla sajla, kako je zamenio nema vise tih problema.Послато са Mi_6 уз помоћ Тапатока