lovac luka
Član
Čega Baća?
Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo da ne bude Benjamin Baton.Sad izgledaš mlađe... Kod tebe kontra, mogao bi opet u školu...
Ju ju kolega Luka jako neozbiljno sa vase strane,da tek tako kazete da rus nije najgora sklepotinaRus je INSTITUCIJA za YTO!!!!!!!
Ljudi moji ovo je BIŽUTERIJA od traktora!!!!
Svi vijci za nas (divlji korak) sitni, navoji izgledaju tako da ih sve iz predostožnosti stežem moment ključem!!!Luka, zašto je bižuterija?
Rus je KRŠ ali ima delova i jeftini su, imaš novo imaš polovno !!Ju ju kolega Luka jako neozbiljno sa vase strane,da tek tako kazete da rus nije najgora sklepotina
Послато са SM-J710F помоћу Тапатока
CCC
Luka sala mala,znam ja da su svi ti low cost traktori isto s...... samo drugo pakovanje nego se nazalos dosta ljudi zavarava da zbog malo lepseg dizajna i malo skockanije kabine kupuje neku daleko ozbiljniju masinu nego sto ona jeste.Rus je KRŠ ali ima delova i jeftini su, imaš novo imaš polovno !!
Menjač masivno uradjen!!
Navoji odlični!!
Trkač do blokade, nikad nije korišćena prvi dan izvadjena papuča!!Tako je! Da su rešili kabinu, tj da je serija 20 zaživela imali bi pravo dobre traktore. Evo na našem imt-u je još uvek original k/t par (1976-to) a tanjirasti je oštećen bar nekih 15 godina i to tako ideeee. Zato sam i hteo da slikaš da vidim kako izgleda k/t par od kineza. Nije ti ostao konusni zupčanik-osovina pa da ga škljocneš? Ili navataj rođaka pa neka ga neko od vas dvojice slika. Živo me zanima.
E jedino mi nije jasno, kažeš radio si kocku 80 i dobra je. Zar 90-ka nema identičan menjač?