Metan je ugljovodonik ,CO2 jeste hrana za biljke ali biljaka sve manje a betona sve više.Зар није метан... CO2 је храна за биљке, CO је већ нешто друго.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Metan je ugljovodonik ,CO2 jeste hrana za biljke ali biljaka sve manje a betona sve više.Зар није метан... CO2 је храна за биљке, CO је већ нешто друго.
Sunceve zrake ,sta bi drugo .Ajmo za sekund samo malo logike . Ostavi nauku po strani sada . Sta greje vodene povrsine na Zemlji ?
Tako je i sada mi kazi zasto onda klimatolozi i meteorolozi kada pricaju o globalnom zagrevanju ne kazu da je Sunce glavni problem ?Sunceve zrake ,sta bi drugo .
To su bile prirodne promene,a sad se čovek debelo umešao. Neće biti kraj sveta nego će neki drugi oblik života preuzeti primat na zemlji. Ali otom potom.Promene su se u prošlosti dešavale, i to drastične. Dešavaju se i sad i dešavaće se u buduće..
Послато са SM-A225F помоћу Тапатока
Jedino ako čovek uništi sam sebe, što će se na kraju verovatno i desiti. Ali ne co2 gasom već nuklearkama i ostalim skalamerijama.To su bile prirodne promene,a sad se čovek debelo umešao. Neće biti kraj sveta nego će neki drugi oblik života preuzeti primat na zemlji. Ali otom potom.
Mislim da su pre pricali o tome a sada se glavni akcenat baca da je covek krivac . Ne bi agenda isla kako ide sada kada bi naucnici govorili da je Sunce glavni krivac .Pa kazu da jeste , stim sto je popustio zastitni sloj atmosfere od zracenja . Tako kazu