Kisha
Član
Panonska nizija od gore, Vojvodina se lako uočava po pustoši...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa covjek da i to zadnjih pedesetak godina nagloindustrijalizaciom i intenzivnom poljoprivredom. To se moze matematicki dokazati gledajuci zadnji milion godina ,svi rekordi se obaraju zadnjih godina.
Treba onda da se udaras nogom u **greška.imali ste puno srece.ovde ce biti kilazni potop.ni kukuruza nema,ali soje tek biti nece.Mi smo 2017 imali 450 kg soje ove godine 1300,
E ako si zakačio tu kartu. Naravno daleko je od precizne, ali toliko o tome da je samo kod nas suša...
Jel si spreman na radikalne promene da bi se stvar promenila ? Evo recimo prvo da se zabrani upotreba herbicida jer su i oni u nekom promilu krivi za globalne promene . Onda recimo da prostorije grejemo na maks. 15 stepeni zimi a leti na 30 stepeni . Kola da se voze na par nepar dok svi ne izbacimo dizele . Eto neki moji predlozi . Jel prihvatas MomoNije stvar u kaznjavanju , nego u preduzimanju necega , ako vec nije kasno
To je windy jel tako? Kako dodjes do tih istorijskih grafika susa ? Nisam nasao . Ako ti se da da postavis tu istoriju za BH i , ili Hr
A evo i unazad
Sent from my iPhone using Tapatalk
Zadovoljan odgovoromSve sto vazi za sve prihvatam.
Nego ,jedan od vecih apsurda na planeti , ovde pogotovo : vrijednost nekretnine , uzmimo kuca za stanovanje , koja se nalazi na mjestu prosjecne godisnje vrijednosti zagadjenosti vazduha npr 60 tih bodova je visestruko veca od iste kuce koja se nalazi na mjestu gdje je zagadjenost vazduha recimo 20 ?? (brojeve sam uzo aproks)
To je windy jel tako? Kako dodjes do tih istorijskih grafika susa ? Nisam nasao . Ako ti se da da postavis tu istoriju za BH i , ili Hr
Mi da cvokocemo a 15 C, a avioni nek lete do mile volje.Jel si spreman na radikalne promene da bi se stvar promenila ? Evo recimo prvo da se zabrani upotreba herbicida jer su i oni u nekom promilu krivi za globalne promene . Onda recimo da prostorije grejemo na maks. 15 stepeni zimi a leti na 30 stepeni . Kola da se voze na par nepar dok svi ne izbacimo dizele . Eto neki moji predlozi . Jel prihvatas Momo
I treba da lete a pogotovo leti i to oni sto ispustaju tragove . Kada ispuste sta ispuste Sunce zadje iza njih i smanji se jacina Sunca a samim tim i temperatura . Zvuci sasavo ali je istinitoMi da cvokocemo a 15 C, a avioni nek lete do mile volje.
Da mi to oborimo