Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Takodje 5
Nema potrebe da se zamaramo da pamtimo.Ali to je sasvim normalno. Nasa klima je oduvek takva. Samo mi eto smo maloumni pa me pamtimo.
Pa vidis kad ides na more za grcku, cim udjes u makedoniju pa kroz celu grcku ja ove godine ne videh ni jedan kukuruz bez zalivanja. Veliki procenat psenice (strnjika), malo suncokreta, masline i vinogradi, i plastenici za povrce.Da li je ovo normalan redosled ili ne ne znam ali siguran sam da ovako vrucu deceniju ,deceniju i vise bez zima ne pamte mnogi stariji.
Mi koliko me secanje sluzi zime nemamo prave vec dugo.
Kad mislim na zimu mislim na temperaturu adekvatnu zimi.To sto par dana smrzne pa to nije nista.
Hteli mi da priznamo ili ne ,mi moramo da se prilagodjavamo novonastaloj sutuqciji u smislu gajenja vise ozimih useva nego jarih.
Kako ide vreme sve vise je losijih godina a manje kisovitih.Pre se pamtilo.par susa u 10 tak godina sad imamo kontra,pamticemo kisne godine a vrucina i nedostatak padavine ,snega i zime bice sasvim normalno.