obi
Član
Noćas pade 2l, ako se može računati u kišu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
A sa nedostatkom snijega u par godina smo potrošili podzemne rezerve vode koje je svake godine manje.....ne da nemamo u ljeto padavina već nemamo ni vodozahvata da navodnjavanjem izguramo sezonu.Nije zima bitna uopste ,iako se tu vidi razlika . Nekad je postojala pojava koja se zvala snijeg , a sad je vise odavno nema.tacka
Nas ubise ljetne vreline. Nije Francuska u zalednju Apla u odnosu na sredozemlje ,pa kako tamo nije ovaj pakao svake godine?
Imam prijatelje u nemackoj, neko selo izmedju Traunstajna i Salzburga. Bas su u Alpima, na 10km od onog Hitlerovog sela i vikendice(Orlovo gnezdo). Rekli mi da vec 3-4 zime ima jako malo snega, samo par dana ili ne bude nikako. Nije ni tamo bas sve bajno. Ujak mi je u holandiji, pre 2-3 godine imali su najvecu susu u istoriji, vise od mesec dana nije bilo kise.Nema preskakanja Alpa kad se ide u Beč . Najviše se oseća razlika kod Salzburga . E tamo je već druga priča što se tiče klime.
Па кад краве (само незнам које) много прде. Све јесте само геоинжењеринг није. А запрашују целу планету.Eto vidiš . A ako kažeš nešto da se promenila klima globalno odmah ti se pričinjava. Sve je to normalno. I sneg na slikama i tv samo uživo ne. Deca sad po vojvodini ne znaju sta su to sanke i sankanje . Ne kažem ja ništa samo konstantujem.