Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Jel donosis malo kiseViču iz tazbine sad, "evo su one bele gromade, pečurkastog oblika u daljini iza granice (Rumunija)". Eh, dabome da jesu, nego kako ja njima da objasnim da takoreći od proleća vazdušno samo 60-70km na istok postoji jedan totalno drugi padavinski svet.
Ugrejalo, vrhunac toplote na visini danas, posebno u pešcari (Ban. Karlovac imao 37,5 nakratko). Nije ni drugde bolje, uglavnom 34,0-36,0.
Sutra bi trebalo da sam u Somboru gde će opet sa nekih 29 sutra biti najprijatnije uz osvežavajući severac. Padavinske karte nisam zagledao od preključe detlajnije, čini mi se da i dalje stoji da će biti sporadičnih razvoja svakodnevno, ali površinski male će to oblasti biti gledano u severnoj polovini. Ozbiljno osveženje u nastavku jula sigurno kao kuća, padavinski kad se malo primakne još.
Sinoć bilo 98% za nas kraj. Nije ni oblaka bilo a kamoli kiše..Sad gledam 5%sanse da pada kisa. Juhu znaci ima sanse
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk
PaoriPaor bi letnju kišu .
"I tata bi sine..."Mnogi bi.
Ovde jos ne pada,grmljavina, malo pre su tri rakete ispaljene.Grmi u pm. Pada i kiša ali slabo u odnosu na jačinu grmljavine.