Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedini posao gde mogu da lupaju šta im padne na pamet bez ikakvih posledica i odgovornosti

Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka

Hehe, pa “prognoza”….
Prognoziram da će na jesen kilogram kukuruza koštati 28 dinara. Bez pdv. I niko mi ne može ništa ako omašim.
A ako želite, mogu i da prognoziram da će cena biti 50din/kg. I opet ne mogu da snosim posledice. Prognozirao sam na osnovu kretanja oblaka…

Hehe, pa “prognoza”….
Prognoziram da će na jesen kilogram kukuruza koštati 28 dinara. Bez pdv. I niko mi ne može ništa ako omašim.
A ako želite, mogu i da prognoziram da će cena biti 50din/kg. I opet ne mogu da snosim posledice. Prognozirao sam na osnovu kretanja oblaka…
Ali ti za dzabe mozes da kazes sta hoces ali oni za to lupetanje primaju platu i zive od toga

Послато са moto e5 play помоћу Тапатока

Канда би наши метеоролози требали да се врате старим провереним методама жабе и пијавице у тегли. Ја док сам имао жабу гаталинку у лози временска прогноза ми није требала.

Nešto mi nije jasno, tvrdite da su prognoze sranje, meteorolozi neznalice, a opet iznova i iznova gledate u iste te prognoze. Zašto?

Poljska, dok se mi ovde przimo na suncu vec mesec dana........

214275372_4303438073010275_6772458589276883200_n.jpg

=
Prognoziranje vremenskih prilika bi po meni trebalo da se izučava na filozofskom fakultetu. Ni u jednom poslu ne može da prođe toliko promašaja i nagađanja kao u meteorologiji. Lakše bih ja pogodio ko će biti prvak Engleske u fudbalu 2050 godine nego oni da li će sutra padati kiša...
Slazem se u potpunosti ali eto dok se te silne lazi i obmane ne osecaju na svojoj kozi malo je teze poverovati drugima!
Ne kazem samo tebi licno, jer ove godine vecina osecamo susu na svojim ledjima i slusamo lazi cesto od meteorolga.
Kad sam vec davne 2012 a potom 2017 forsirao pricu da im ije bolje puzeve da sakupljaju umesto da palamude o vremenu, tada sam bio debelo kritikovan.
Ove godine mislim da vecina se slaze sa tom pricom.

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh