Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta si gledao?Kako se ne secam, a bas sam gledao pre neki dan.
Jedini posao gde mogu da lupaju šta im padne na pamet bez ikakvih posledica i odgovornosti
Poslato sa AGS-W09 pomoću Tapatoka
Gledao u moje spise. Ti to bese sa nekim JD si vukao, 3650?Sta si gledao?
Ali ti za dzabe mozes da kazes sta hoces ali oni za to lupetanje primaju platu i zive od togaHehe, pa “prognoza”….
Prognoziram da će na jesen kilogram kukuruza koštati 28 dinara. Bez pdv. I niko mi ne može ništa ako omašim.
A ako želite, mogu i da prognoziram da će cena biti 50din/kg. I opet ne mogu da snosim posledice. Prognozirao sam na osnovu kretanja oblaka…
Ma jok. Eurotok tanjirača. Odneo je kamion za Krajišnik. Ima tome 10 godina i višeGledao u moje spise. Ti to bese sa nekim JD si vukao, 3650?
Tako je. Evo počeli su da smanjuju litražu...Zasto zene gledaju u solju?
Nije bas da veruju komsinici ,al se ipak nadaju da ce nesto da ubode......
Evo po najnovijim izlazima izgleda da se ciklon izmesta bas nepovoljno po nas.
Evropa swiss 4x4 taj pratimKoji je svajcarac.
Slazem se u potpunosti ali eto dok se te silne lazi i obmane ne osecaju na svojoj kozi malo je teze poverovati drugima!Prognoziranje vremenskih prilika bi po meni trebalo da se izučava na filozofskom fakultetu. Ni u jednom poslu ne može da prođe toliko promašaja i nagađanja kao u meteorologiji. Lakše bih ja pogodio ko će biti prvak Engleske u fudbalu 2050 godine nego oni da li će sutra padati kiša...