Kimi
Zaslužan član
Da izguramo danas i sutra nekako..od četvrtka postepni pad T i početak jačih razvoja. Kasnije gotovo svakodnevni razvoji i padavine se daju, ne odustaje se od toga ni malo. Neka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nije to preterivanje, cak ne umes ni da tumacis sta pisem a znas reci da preterujem! Gde si ti procitao u mojim postovima da su oni krivi zbog suse?Debelo preteruješ! Nisu meteorolozi krivi zbog suše, ali na njih je najlakše istresti frustraciju.
Moguce mislim da i vlaznost vazduha nije velika.Navika . Najteze se posnosi 30 u maju i 0 u novembru
Jesi li ti siguran da umeš da protumačiš šta sam ja napisao? Jesam li napisao da si TI rekao da su oni krivi zbog suše, ili je to samo uopštena konstatacija koja u ovoj rečenici služi da poveže tri pojma: meteorologe, sušu i frustraciju istom.Nije to preterivanje, cak ne umes ni da tumacis sta pisem a znas reci da preterujem! Gde si ti procitao u mojim postovima da su oni krivi zbog suse?
Izvrces reci i skliznes sa sina!
Oni trpe kritike zato sto sire dezinformacije i lazi i nikom nista, samo se ponavljaju iz nedelje u nedelju bez polaganja ikakvog racuna!
Modeli su postali dno dna sa njihovim prognozama.
Zamisli da seizmolozi krenu i oni davati neke prognoze zemljotresa, bas bi bilo duhovito!