Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Najgore je sto su izbacili metlicu a klipa nema......Aj neke slike da analiziramo i mi. Ovi kukuruzi bez spasa nisu tvoji, tako? Bas da vidimo neki bez spasa do tvojih za kojih se nadam da su jos uvek perfektni!
Pitam jer tvoji su iz starta bili odlicni u poredjenju sa svim drugim sto smo videli na ovom forumu.
Opasna stvar, kod nas ispucala zemlja nevidi se dubina, ako udari obilna kisa moze da procuri do japana taman da ugrozi Olimpijadu.Sve je moguce.Tako je.Toliko je suvo da bi se bez problema akumuliralo 300 l kiše po kvadratu.Kanali prazni, pukotine do Kine, neki su čak izgubili i vodu u kolenu.
ma i onako nema publike, treba to da odloze dok je vreme, nadam se da prate ovaj ciklon koji dolazi kod nas.Zamisli ti to, da nas optuže za ugrožavanje reda i mira na olimpijadi.
Kod mene preksinoc zveknulo fino bezali smo iz njiva jedva sam se vratio kuci.. Od pola 6 do 7 je solidno padala a cujem vec Bacinac ni kapi nije dobio.. Jutros isao do Palanke mali kukuruzi u Azanjskom ataru i drze se jos uvek ali sad razmisljam to je bilo oko pola 8 malo se osvezio nocas, pitanje kako sad izgledaju..Przi li przi, 2 veceri smo imali naoblacenje sa grmljavinom i nista za sada