Vremenske prilike u 2021-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti Norvezani davaju dobre padavine od pocetka jula pa corak..jos ce i ovo izbaksuzirati

Sada se upravo vratio iz atara. Kukuruzi koji su bili u prilicno dobrom stanju pre nedelju dana sada su u stanju da im vise ni netreba kise, sve jedno je padala ili ne padala......

Nenormalni ensembli za Vrnjačku Banju, ovi šiljci na dnu oće da polude. Potop.

ens-image-2.png

Ako idete za Vrnjacku Banju, najverovatnije jeste... Eh, sad u Banatu... nadamo se, da... ali perite kombajne, kola, traktore, prikolice, makar i taljige...

Nema tog potopa koga zedna zemlja nece upiti. Imam utisak da sad kad bi palo 300 l u 3 dana da se za 3 dana ne bi ni videlo.

Sada se upravo vratio iz atara. Kukuruzi koji su bili u prilicno dobrom stanju pre nedelju dana sada su u stanju da im vise ni netreba kise, sve jedno je padala ili ne padala......
Aj neke slike da analiziramo i mi. Ovi kukuruzi bez spasa nisu tvoji, tako? Bas da vidimo neki bez spasa do tvojih za kojih se nadam da su jos uvek perfektni!
Pitam jer tvoji su iz starta bili odlicni u poredjenju sa svim drugim sto smo videli na ovom forumu.

Ko je u julu i krajem juna dobio malo kiše ima i čemu da se nada od petka...Ovi drugi, na žalost, nemaju čime...Da napomenem da se u utorak i sredu očekuje i do 40 stepeni.Od petka, pa narednih 5 dana nestabilno sa čestom pojavom pljuskova (negde i obilnih) i padom temperature.

Mi smo pre dva dana dobili kišu.Jedan deo atara je pokisao sa 20-setak litara a većina atara od 2-6 .

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh