Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

, ko da su potomci Kraljevića Marka, pa sam u takvim neuslovima vukao prikolicu sa drvima, sreća, te je u pitanju prikolica mala DUBRAVA od 1.5 tona, ona za konje, samo sam joj napravio rudu i kačim na traktor koji ima i donju i poteznicu na hidrauliku.Još kreni, stani, prešaltaj, za PRVI PUT, traktor se odlično pokazao, uspevao sam i da u hodu prebacujem iz sporih u brze...Ali sam se i propisno preznojao, više nego u seči drva, na traktoru je kabina, a sunce u podne pripeklo kroz staklo, skuvao sam se, ali nisam smeo da "upalim klimu" tj, otvorim vrata ili na neki drugi način se rashladim bojeći se promaje, jer mi na kabini nedostaje zadnje staklo, koje planiram da kupim u doglednoj budućnosti...Idem sutra ponovo imam 11 litara nafte u rezervoaru, nadam se da će biti dovoljno - za put do Meseca i nazad...