VLADIMIREC T-25

Prednost dw..da..ali kolika??20 do 30% zavisi na kojoj podlozi,ali ipak je ovo prijatelju mtz 50,velik kao dva vladimirca,a jak skoro kao tri...

Danas sklopio anlaser na Vladimirca... Zamenio sam mu cetkice i caure (biksne) i prezadovoljan sam rezultatom... Jutros je upalio (bez grejaca jos ga nisam namontirao) sa akumulatorom od 97 ampera bez problema... Stvarno sam prezadovoljan rezultatom koji sam dobio zamenom cetkica i caura samo!!! Investicija minimalna a nemoze da se poredi pre i posle sad!!!! Sutra u zoru cu da pokusam ponovo bez grejaca... A za neki dan cu da namontiram i nov grejac pa cu da vidim kako ce onda da pali verujem jos lakse... :bravo:

- - - - - - - - - -

Danas namontiran i nov grejac na Vladimirca... Sad vise nema zime za njega... :osmeh:

evo i ja sam pazario limariju za vlatka od novijeg tipa od kolege milosa T25 .cim padne malo vremena da se ocisti i prefarba a ujedno sam uzeo i semeringe na trubi sva 4 da izmenjam i pregledam kocnice da posle nebih sve ponovo morao raskacivati
qfyw.jpg
[/IMG]
i586.jpg
[/IMG]

Sto mu menjas limariju???? Tvoja je losa ili samo hoces da ga ucinis mladjim??? :osmeh:

Moj vlatko na zimovanju.. :bravo:

img2594.jpg

ma ima kratke blatobrane to sam samo kod mene i na jos jednom vlatku video ovakve. a nasi putevi puni lokvi vode pa necu da prodjem ko na fergi kaljav. a cvrsce posto ima gredu i vezano za prednju kutiju akumulatora tako da cu i kabinu zgodnije napraviti. sto se tice podmladjivanja to kod mene nepali.gledam sta je po meni bolje za mene i traktor a on nije na prodaju iako su me vec pitala nekolicina da prodam. odgovor je uvek jok more

Meni se svidja ta limerija posle odlicno izgleda kad stavis kabinu!!!! Odlicno... Ja da mogu mom sutra bi kupio kabinu ali nemogu sa kabinom!!!! Posle ce da mi smeta kod nekih poslova...

doduse tebi i netreba jer imas jos poneki traktor sa kabinom. meni ce biti jedini pa kad padne kisa nemili mi se bas mokar voziti. ali napravicu kabinu opet po mojim zeljama.

Drustvo danas palio Vladimirca i uocih jedan problem na bos pumpi.. Pocelo je da mi curi malo nafte pored one osovinice koja sluzi za dodavanje i oduzimanje gasa....

Posle toga sam ispustio ulje iz pumpe (bos) i bilo je mnogo nafte pomesano sa uljem,ispustio sam to sve i dolio ulja koliko treba....
Da li je to mozda bio uzgok tog curenja tu na toj osovinici??? Posle zamene ulja ga nisam vozio dugo samo do garaze i vidim nema da pusta... :sta:

Ufff to me bas raduje... U mom kraju neznam kod kog bosiste da je odnesem a da zna da je sredi....

u njoj se menja ulje cini mi se na 50 cas. ako ga nisi dugo menjao moguce je da napuni jer elementi nedihtuju 100% nikad. vise godina manje dihtovanje. kad pocne vise curiti i cesce ili pocne gore na odusku na vrhu znaj da joj remont negine. kod rusa su tolerancije vece na elementima verovatno zbog surovih uslova eksploatacije pa se zato i cesce menja ulje u pumpi jer ulazi malopo malo nafta.a bolje i tu da pokaze curenje pa menjaj ulje. uglavnom znaj sta mozes ocekivati

Ma izgleda da je zbog toga sto nisam bas skoro tu zamenio ulje... Nafta je napunila do gore pa je pocela da curi... Ja tu zamenim ulje kad menjam i u motor i nikad problema sa tim ali sad izgleda da nisam....

Pumpa nikad nije bila kod bosiste i AC pumpa je prva njegova... :osmeh:

Nazad
Vrh