vica022
Član
meni izlazi na onom vijku za ispust ulja. moram ga pregledati sta je osteceno jer ostaje bez ulja. sva je oglodana sa strane koliko su pretezali ovi zombiji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kupio sam konacno hidraulicnu pumpu za 4 nuta u Rumi juce treba da je montiram ovih dana ,nadam se da nije sa 6 nuta pa da se nerviram ako je sa 6 gde bi mogao da nadjem cauru da vratim na 4 ?? Sta ste rekli bese da ostavim na ukljucivanje onu polugicu zbog kuglica i gde je na ukljucivanje suprotno od traktora posto mi je skinut alnaser pa nemogu da palim da proverim polozaj kad je ukljucena .
Ovakav je sistem na stari tip vladimirca kod starijih od 1976 godista. Kod mladje generacije je kao sto rece cira92 lampica kao za kontakt.Ciro kod mene na T40 ima staklena lampica koja zasija kada je vazduh u cevima zagrejan. Evo na jednom snimku sam pronasao kako ta lampica izgleda. Obrati paznju na vreme prvog ukljucivanja grejaca, skoro 30 sek, a drugi put 15 sek.
- - - - - - - - - -