Da, u saobraćajnoj piše: 23KW - 31KS, ali ovo je nominalno, svi u selu me uveravaju da je po snazi jači od IMT 533, pogotovu u transportu, što je meni i osnovni cilj, vuča raznoraznih tereta...Ovako, odlično pali, povučem dekompresor, okrenem ključ, 5 sekundi verglam, spuštam ručicu i on PALI, prosto me iznenađuje s kolikom lakoćom pali, inače ima veliki akumulator od najverovatnije 110 Ah, jer zauzima celu dužinu platforme predviđenu za njega,gas prima dobro, jedino mi ručni gas ne štima, prethodni vlasnik je podmazao s nečim pa pri lošijem poljskom putu ume ručicu da sam vrati, uglavnom koristim nožnu papučicu gasa.Za sada sam PREZADOVOLJAN, napravio sam danas bar 20 km u putu, došao kući, i nisam mogao da verujem očima kada sam proverio stanje u rezervoaru...Potrošio je 1,5-do 2 litre nafte, da ne poveruješ koliko malo troši a šta obavi...
Da napomenem, ovo je meni PRVI TRAKTOR U ŽIVOTU, nikada pre nisam imao traktor, i retko sam imao priliku da sednem za upravljač nečijeg tuđeg, vozio sam ponekad IMT 533 i 540 ali RUSA, nikada...