mtz82
Član
@bduda nazovi u vinkovce trgovinu gibanj imaju sve za ruse i salju postom i postarina ti je oko 50 kn ovisi o tezini ja sam uzimao dijelove za t-40 i 82 i zbilja imaju sve i najjeftiniji su u hr

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bduda je napisao(la):i meni treba puž volana za stari tip onaj dio od bronce sa navojom.savoris je napisao(la):prvo pročitaj pravila foruma i predstavi se
a imaju dva tipa kućišta volana
danas sam kupio novu maticu i osovinu u Mađarskoj. Ima super dućan za ruske traktore, ursus i zetor a najbolje je što gazda govori naš jezik
 i ja moram to da kupim a i karike bi trebao jer u zadnje vrijeme trsi mi VLATKO malo ulje,zanima me dali moze da bude i nesto drugo u pitanju osim karika,motor je dosta dobar pali uvijek od prve bez obzira sto po par mjeseci se ne pali,vuce kao blesav,potrosnja nikakva samo sto trosi ulje.ja vjerujem da je ovo sitna stvar za vas koi se svakodnevno susrecete sa takvim i mnogo tezim problemima.  :
 i ja moram to da kupim a i karike bi trebao jer u zadnje vrijeme trsi mi VLATKO malo ulje,zanima me dali moze da bude i nesto drugo u pitanju osim karika,motor je dosta dobar pali uvijek od prve bez obzira sto po par mjeseci se ne pali,vuce kao blesav,potrosnja nikakva samo sto trosi ulje.ja vjerujem da je ovo sitna stvar za vas koi se svakodnevno susrecete sa takvim i mnogo tezim problemima.  :  Zanima me i to dali uz karike idu neke podloske,plocice,gumice ili sta vec jer ja stvarno nemam pojma o tome.hvala unapred
   Zanima me i to dali uz karike idu neke podloske,plocice,gumice ili sta vec jer ja stvarno nemam pojma o tome.hvala unapred 

ispod stublinazorancile je napisao(la):On ima samo čelične platne.

tema je Vladimirec T - 25, a ne Deutz motori
 tema je Vladimirec T - 25, a ne Deutz motori 
 pa nas opominju jer steta je slova sve se to placa.Ja se nikad neljutim iako mi je faca mrzovoljna i kad planem to prodje za 3 minute.Ooooppps opet skrenu sa teme.
 pa nas opominju jer steta je slova sve se to placa.Ja se nikad neljutim iako mi je faca mrzovoljna i kad planem to prodje za 3 minute.Ooooppps opet skrenu sa teme. , nisam više nije mi trebalo
 , nisam više nije mi trebalo 
 inace ta hidraulika pomalo zeza npr.prilikom oranja po neravnom terenu stalno ruka mora da bude na onoj rucici od hidraulike jer tockovi ostaju u zraku kada traktor nagazi na neravan teren,onaj tocak na plugu dosta pomaze ali ipak zeza pomalo.Savo zna kakvi su to tereni,ipak vlatko vuce dvije brazde i to bez vecih problema
 inace ta hidraulika pomalo zeza npr.prilikom oranja po neravnom terenu stalno ruka mora da bude na onoj rucici od hidraulike jer tockovi ostaju u zraku kada traktor nagazi na neravan teren,onaj tocak na plugu dosta pomaze ali ipak zeza pomalo.Savo zna kakvi su to tereni,ipak vlatko vuce dvije brazde i to bez vecih problema