ja opet nikako nemogu da mu nadjem neku klasu sta bi on mogao raditi,kao npr traktor za brdoviti teren,sa velikom progodnoscu,ili npr traktor za domacinstvo,da moze da freza da ore,da balira dakle da kaci scaki prikljucak sto npr kaci i 539,da balira,da kosi,a da je opet dovoljno dobar i sumi.
on je po mom dosadasjem proucavanjem valdimirca,u sumi se dosta dobro pokazao,ali opet ne vuce nista vise od 539,na pregibima je vjerujem neprikosnoven,jer se moze dosta spistati i rasiriti,za oranje nije nesto jer moze samo jednobrazdni,dok imt moze dvobrazdni ko sale,inace kod mene bi on 2x10 vukao lako jer mi nije nesto teska zemlja,a i u mom slucaju nema se sta puno orati,pa nije nie problem malo se napatiti sa traktorom ili cekat povoljne uslove,da balira ne bi mogao jer ga jebe to jednostepeno kvacio,da se moze kako prepraviti bilo bi dobro,frezati valjda moze,ali neku manju sirinu jer je ipak to 30ks a i dva klipa,dakle to je ko tomo vinkovic 730 dakle od tome puno tezi,ali tomo vuce dvobrazdni plug i ore 30cm dubine to je vec dokzanao i potvrdjeno,freza sa frezom 120cm bez muke,opet on vladimirca laksi za tonu i vise, dakle vladimirca niti se moze staviti pored imta 539 da radi poslove sto ovaj moze,a ni sa manjim tipa tomo vinkovic,negjde bolji od obadvojice navedenih ali negdje slabiji od njih, svejendo bilo kako bilo sto mi se svidja na tom trakotru je to podesavanje po visini sirini,i njegova hidraulika koja je prejebena imas vise opcija i jaca je nego na nekim traktorima koji su jaci od njega 30ks,inace pravi izbor za domacinstvo i za sve vrste poslova iz te branse je ltz t40,dakle netoris ko 52-ojka, ima hidrauliku ko vladko naravno jacu,dupla vuca ,i on je stabilan moze se dosta rasiriti,sad prednja vuca automatsko ukljucivanje,vjerujem kad je sve ispravno radi ko sat i nema boljeg rjesenja za takav tip traktora.......................