VLADIMIREC T-25

@bduda nazovi u vinkovce trgovinu gibanj imaju sve za ruse i salju postom i postarina ti je oko 50 kn ovisi o tezini ja sam uzimao dijelove za t-40 i 82 i zbilja imaju sve i najjeftiniji su u hr

bduda je napisao(la):
savoris je napisao(la):
prvo pročitaj pravila foruma i predstavi se
a imaju dva tipa kućišta volana :cao:
i meni treba puž volana za stari tip onaj dio od bronce sa navojom.

danas sam kupio novu maticu i osovinu u Mađarskoj. Ima super dućan za ruske traktore, ursus i zetor a najbolje je što gazda govori naš jezik

koliko si platio tu maticu i osovinu ako se smije znati,i zanima me imal to kod rusa u novom sadu ::novac:: i ja moram to da kupim a i karike bi trebao jer u zadnje vrijeme trsi mi VLATKO malo ulje,zanima me dali moze da bude i nesto drugo u pitanju osim karika,motor je dosta dobar pali uvijek od prve bez obzira sto po par mjeseci se ne pali,vuce kao blesav,potrosnja nikakva samo sto trosi ulje.ja vjerujem da je ovo sitna stvar za vas koi se svakodnevno susrecete sa takvim i mnogo tezim problemima. : ::namigivanje:: Zanima me i to dali uz karike idu neke podloske,plocice,gumice ili sta vec jer ja stvarno nemam pojma o tome.hvala unapred :ppozdrav:

bosanac karike možeš da zamijeniš odozgo , znači ne treba nikako skidati karter
mošeš ujedno zamijeniti dihtunge poklopaca ventila i gumice oko cijevi kroz koje idu podizači ventila
ostalo ti ništa i ne treba

dakle glava brtvi direktno na cilinder? a čelične plate dolaze islod cilindera i ujedno se sa njima regulira kompresioni prostor, nešto slično kao na torpedu

Isto tako, i imas podloske razlicitih debljina ako nije ista debljina onda neravnomijerno radi dok je hladan a to se stela sa olovom i glava se nesteze na kile nego na stupnjeve,
Držite se teme i nemojte ići u :off_topic: tema je Vladimirec T - 25, a ne Deutz motori

ne ljuti se car nego neko od moderatora upućuje na to da se ne ode u off :cao:
kao što ja sada sa ovim postom idem u ofsajd :D

kakva ljutnja samo su nam mod.jako strogi ::namigivanje:: pa nas opominju jer steta je slova sve se to placa.Ja se nikad neljutim iako mi je faca mrzovoljna i kad planem to prodje za 3 minute.Ooooppps opet skrenu sa teme.

Savo znas li koliki Vladikina pumpa pritisak moze stvoriti?

ako misliš na hidrauličnu ja sam je podizao na 180bara :sta: , nisam više nije mi trebalo

a ovo sam radio jer sam hidrauličnu pumpu od vladimirca ugradio na onaj moj samokoračajući bagerčić pa sam se tamo zezao sa njom i probao
a to sam uradio kada sam popizdio jer su mi deratori za remont pumpe tražili mnoooogo para , ja se naljutim i uglavim pumpu od vlatka koja košta cijelih 20-25 evra , odmah kupio jednu i rezerve da stoji u ladici ::namigivanje::
preprake su bile minimalne :D a mašina radi kao san , sada imam i snagu i brzinu i to već tarje 2-3 godine

i mene zeza ta hidraulicna pumpa,imam veliki klip na prikolici pa kada kipam ponekad ne dize do kraja,vjerovatno je u pitanju taj VELIKI KLIP :zli: inace ta hidraulika pomalo zeza npr.prilikom oranja po neravnom terenu stalno ruka mora da bude na onoj rucici od hidraulike jer tockovi ostaju u zraku kada traktor nagazi na neravan teren,onaj tocak na plugu dosta pomaze ali ipak zeza pomalo.Savo zna kakvi su to tereni,ipak vlatko vuce dvije brazde i to bez vecih problema :cool:

Treba da spustiš plug skroz na slobodan pad, ti ga izgleda držiš na neutralno, pa ti se zato dižu točkovi od traktora kad naidje na neravan teren. On ima 4 položaja ručice hidraulika: dizanje, neutralno, prinudno spuštanje i slobodan pad.

stvarno to nisam znao,prva prilika i probacu to,samo me zanima kako cu znati u kojem je polozaju ta rucica,kako da znam kada je u slobodnom padu,u neutralnom pretpostavljam ono kad je izmedju tj,kada hidraulika miruje,dali se rucica vrati u neutralan polozaj sama ili ostaje tako prilikom oranja.puno ti hvala to me je stvarno zezalo :ppozdrav:

Dosta ljudi to nezna iako imaju Vladimirca godinama... slobodan položaj dodje posle prinudnog spuštanja i tu ručica stoji. Probaj dok je ugašen traktor, možda će malo teže ići ako nije dugo korišćen taj položaj, ali će se razraditi.

Nazad
Vrh