VLADIMIREC T-25

ja sam na moga montirao kašiku za snijeg , sada je na čekanju :kisa:

moj je pod vedrim nebom :D

abcd0010n.jpg

abcd0009fk.jpg

abcd0008ln.jpg

abcd0011b.jpg

Savo je si li sipao antifriz? :haha: :haha: :haha: Maločas me zove komšija da mu povučem traktor da upali, kaže ako si ispustio vodu onda nemoj, mene mrzelo da palim pa rekoh ispustio sam... :haha: :haha:

jel savo koliko ti rece da ti je siroka ova daska,nesto mi si cini da je sira nego prosli put na slikama :sta:

koliko si najvise snijega cistio sa vladimircom i ovom daskom,i u kavim sulovima,uzbrdo,niz brdo,naravno sa lancima

ako mu staviš lance onda se bukvalno igra sa ovom kašikom , velika prednost je to što traktor ide po očišćenom putu i uopšte mu nije teško da se kreće
u velikoj većini i čistim BEZ lanaca , stavljam ih samo ako je ispod snijega zaledjena površina

gurao sam toliko da iako je zakrenuta u stranu presipa preko kašike , moram napraviti i kakva priširenja bar po 10-15cm sa obje strane

opet kažem , velika prednost je to što traktor ide po očišćenom terenu i nema skakutanja , klizanja , propadanja i .....

da mnogo znaci,i dosta je bolje sto je naprijed laski rad sa njom i bolji grip,jos malo pa i ja sam napraviop za svog traktorcica pri kraju je

Kakvu funkciju ima volan kad guras snjeg ili samo sa kocnicama motas dok piris u ruke?

CAR je napisao(la):
Kakvu funkciju ima volan kad guras snjeg ili samo sa kocnicama motas dok piris u ruke?

volan ima sasvim normalnu funkciju jer je kašika na sajli i pliva samo svojim teretom , sva težina prednjeg kraja traktora ostaje na tčkovima i upravljanej ostaje u granicama normale , nije baš 100% kao da nemaš kašike ali je i mene iznenadila poslušnost volana iako sam bio veoma skeptičan po tom pitanju :sta:

Mozda kad je manji snjeg ali kad "zatrpa"mislim da klinari nema premca.Pokusavao sam fiksnu napraviti na pufer i da na stranu gura davnih dana ali samo do 25cm snjega je funkcionisalo kad je zapadao i prelazilo preko ralice bila je ziva patnja a tek prosiriti put to je bilo neizvedivo jer volan nije imao funkciju nikakvu.Bez lanaca nezamislivo je ista bilo pokusati a ni sa klinarom nemogu bez lanaca nista.

Savo, evo fotografija karika. Sve sam naručio onako kako si mi rekao. Malo me buni što na gumicama piše T-40. Da li će to odgovarati?
30aw474.jpg

2h8cw2h.jpg

2llzolw.jpg

nemoj ništa da te buni . motor na T40 i T25 je potpuno isti , razlika je u tome što je na t40 4 klipa a na vlatku 2 :cao:

bosanac 80 je napisao(la):
znaci li to da cu imati koju kariku viska? :haha:
ne vjerujem , ide 7 komada po klipu :D , 4 uljne (ustvari dvije duple) 2 brisajuće i 1 kompresiona

a kada već radiš udi me da nisi zamijeno i ventile i vodjice , nije skupo a rekoh kada je već otvoreno
ustvari u kakvom su ti stanju ventili ?

Bosanac 80 ako nije tajna koliko su te izašli delovi ::novac:: :sta: :cao:

Inače kako vam pale vladimirci :sta: meni neće da pali bez dekompresora po mrazevima, a grejač ne koristim. :ppozdrav:

Nazad
Vrh