VLADIMIREC T-25

motor je odličan pali na zub, pumpa je zahrđala samo zbog toga što nije bilo ulja u njoj a onaj dio pumpe gdje je gorivo bio je ispravan, kompresija je odlična a pritisak ulja je na 4 kada je motor u leru

probao sam detaljnije ali nemože ::lose:: ovo je maksimalno u makro planu što možem da slikam

abcd0009f.jpg

ljudi kako mozete da vozite te traktorcice,pa to nemoze da povuce ni jednobrazdni plug ili vecu prikolicu... a zvuk ima kao kosilica bez auspuha :haha:

Dr Culibrk je napisao(la):
ljudi kako mozete da vozite te traktorcice,pa to nemoze da povuce ni jednobrazdni plug ili vecu prikolicu... a zvuk ima kao kosilica bez auspuha :haha:

doktore idi malo prošetaj ::lose::

da ti vidiš šta ovaj traktor može povući iznenadio bi se , a o potrošnji , hehe to ne bi vjerovao ::namigivanje::

video sam jednog u izvan sela kako je vukao neki plug i skakao je kao jarac :haha: a tako isto i neku petonku natovarenom drvom,ma sramota a dimi kao ruska zeleznica :udri:

moj kum ga je imao 2g i prodao,i kupio imt 539

ok , tvoje mišljenje je da nevalja i ja se neću ni truditi da te ubijedim u drugačije
samo molim te nemoj tako flejmerski da pišeš jer si vidio i čuo a to je daleko od imao i probao :cao:

Dr Culibrk je napisao(la):
video sam jednog u izvan sela kako je vukao neki plug i skakao je kao jarac :haha: a tako isto i neku petonku natovarenom drvom,ma sramota a dimi kao ruska zeleznica :udri:

moj kum ga je imao 2g i prodao,i kupio imt 539
doktore taj traktor i nije za trobrazdni plug i veliku prikolicu ali u svojoj klasi je jako dobar traktor!

DR ne da je dobar nego najbolji u svojoj kategoriji.koja prikolica od 5 tone :nono:ja sam zmajevku prepun vukao bez problema ko ima vlatka taj zna o cemu pricam a ti sanjaj te gluposti koje pises.izvinjavam se ako sam bio malo grub ali ipak :D

[/quote]

može , smisli način preuzimanja i gotova stvar
ako hoćeš mogi slikati pa da vidiš o čemu se radi
[/quote]
savo poštarina je preskupa

e jebe mu misa i ja cu kupiti vladimirca pa neka mi samo u dvoristu stoji,i onako su skoro za dzaba,sta je 1000evra za traktor,ko jedan posten prikljucak kosta a moze raditi dosta i dugo

ok,upravu je Savo kad kaze da se svi novi clanovi prestave pa onda postavljaju pitanja,Savo pa mi smo komsije skoro,ja sam iz srednje BOSNE,da budem precizan iz ZAVIDOVICA,stim sto sam iz financiskih razloga otisao u Italiju.nisam bas presretan zbog toga ali sta je tu je,taj dio koi imas za volan ako i dalje prodajes licno cu doci po njega,svakako planiram za BIH tamo pred novu godinu.Nadam se da ce cijena biti povoljnija posto smo ZEMLJACI.ako sam sta preskocio kao novi clan nemojte mi zamjeriti.pozdrav svima.ALMIR

svi aktivni forumaši su dobrodošli , ustvari svi ljudi dobre volje

@bosanac80 ma može nije problem :ppozdrav:

Nazad
Vrh