bosanac 80
Član
ja sa Vladimircem radim svega par dana godisnje tako da to nisam znao jedva cekam da to isprobam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
bosanac 80 je napisao(la):Savo ako mi nesto zapne potrazicu te uz pecenje se lakse rjesavaju sva pitanja ja castim naravno, ali se pripremi jer imam mali milion pitanja vezano za vladimirec...
CAR je napisao(la):Bosno moja jabuko u cvijetu
Nije to nista da neznas nije sramota neznati sramota je svoga bliznjeg zajebati.Ovako napravi slobodno kad povuces polugu za hidraulik slobodno je drmni do kocnice nek udari u nju neces je iscupati i to je to tako ori.Kad dizes samo do kraja i opleti po gasu do tabana ona ce iskociti sama.Mnogi su kod nas 20godina mislili da je dekompresor nekakav ćok-saug pa su potezali to i drzali pola minute zatim zaverglaju i vlatko na -20 od suba sastavi i ubjedjivaju druge kako to "tako treba"i nema sanse razuvijeriti ih da to nije tako .isti su kao mujo kad je kupio ficu i kad mu se guma probusila na krov ga okrenuo da gumu zamijeni jer je covijek 20godina biciklo vozao pa zna kako to ide. .