kinez
Član
stavi savo filter od 533 ima ti pocepa sat  

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.

stavit ću onaj kojim ispitujem hidrauliku , valjda 400bara bude dovoljnokinez je napisao(la):stavi savo filter od 533 ima ti pocepa sat

e šurak trenutno siluje svoga vladimirca , moj je za njega kao krava u indijiCAR je napisao(la):Meni se cini da Savin Vladika isće para malo

.Mora da ga je surijak ganjao zadnjih dana pa nista cudno.

a dvije godine stara,ni Stilovku mu nesmijem dati vise.Taj covijek kao da je uklet satra sto god uhvati.Cijeli dan je radio sa nekom Jonsoredkom malom a ja sa STIHL 441 MS.Nepovedi ga zlo sa zenom povedi ga pi.darija cijela.Kamenje kao da mu leti na lanac pa svaki sat vremena turpija.
 a dvije godine stara,ni Stilovku mu nesmijem dati vise.Taj covijek kao da je uklet satra sto god uhvati.Cijeli dan je radio sa nekom Jonsoredkom malom a ja sa STIHL 441 MS.Nepovedi ga zlo sa zenom povedi ga pi.darija cijela.Kamenje kao da mu leti na lanac pa svaki sat vremena turpija. jebo ga konstruktor
 jebo ga konstruktor 
Eto ti savo zajebancije amogosi za 20 e nabudjiti ovo sto ti kinez predloziokinez je napisao(la):stavi savo filter od 533 ima ti pocepa sat

promaja
 promaja 
MONTOYA je napisao(la):Savopromaja