VLADIMIREC T-25

galki je napisao(la):
dukanac kanda nesto cudno zalece :sta:

ma ne zalece nego zvuk loš, kao da nije moj traktor.... :haha:

savoris je napisao(la):
a i ja jutros naštelovao šuraku kočnice

duka , kako je prošlo štelovanje , jesi li skont'o kako funkcionišu

Ma skonatao sam čim si mi objasnio i posla onu skicu, nije ništa komplikovano, a [rezadovoljan sam sa kočnicama... Hvala Savo ::namigivanje::

Savo
Zasto mislis da bi mu bilo mnogo ako se da upasati.

Post je spojen: [time]1285277009[/time]

care dalo bi se tp lako upasati ali povećati snagu za duplo , bio bi malo predimenzionisan motor
vidiš da na novijim LTZima satre mjenjač kao od šale
a da ne pričamo o 2048 koji rasturi sve živo u transmisiji sa 3 klipa , a zamisli tek 4 :nono:

@duka nema na čemu , ustvari ima na janjetini :haha:

i ja sam ostao duzan jagnjetinu :haha:....promenuo sam kablove stavio deblje i jace od mase do akumulatora i od plusa do anlasera i vide se pobioljsanja...kad mu jos uradim cetkice nove i caure na anlaseru,bice to dobro :cao:

Da Savu ne pozli od tolike jagnjetine? :haha: :haha: :haha: :haha:

Na onom prvom snimku je kako moj vlatko pali jutri, jes da palim na alnaseru, crkla bravica pa primenjujem alternativne metode :haha:

DJOKAN je napisao(la):
i ja sam ostao duzan jagnjetinu :haha:....promenuo sam kablove stavio deblje i jace od mase do akumulatora i od plusa do anlasera i vide se pobioljsanja...kad mu jos uradim cetkice nove i caure na anlaseru,bice to dobro :cao:

i obratiš pažnju na prekidač mase (kontakt) koji isto zna da pravi pad napona ::namigivanje::

@duka , nemaj brige što se tiče janjetine :ppozdrav: neće da mi pozli pošto prasetinu jedem kao salatu :D

DJOKAN je napisao(la):
ma nije problem motor,pali na prvi zub samo ako ima sta da ga zavrti...a evo doslo hladno, vreme,kad mu pustim dekompresor,nema snage da sabije klip akumulator ::lose::treba da kupim akumulator,pa zato pitam za taj anlaser sto prodaju pa cak stavljaju i na velike 82-ke..po svemu sudeci da cu nremontovati malo anlaser i kupiti akumulator jaci...

ja sam to letos imao. problem je u alnaseru ne u akumulatoru, u alnaseru zameni cetkice, usput zameni klemne na akumulatoru, to bi trebalo resiti problem. Ja isto imam 110A i pali u sred zime na zub.

P.S. Nisam citao da li ti je neko odgovorio na problem, ako jeste onda nek bude duplikat

Na zub
ja ga nisam vidio da pali na zub osim Torpeda sa dobrim motorom ovi svi verglaju grije se 3-4 puta zavisno kakav je grijacv dal puca ili ne.Do -10 pali svaki neki ovako neki onako ali ispod kad je temperatura kao kod nas -25 i jos bez krova a ne garaze"pod vedrim nebom" :nono: jako tesko.Mozda ovi novi sa direkt ubrizgavanjem.Ako gresim ispravite me ako nista drugo stvori se parafin pa on zajebava.

Danas sam sa jednim vladikom vadio krompir sebi posto je vadilica bila zakacena za njega.Majko mila nikako upraviti redkom,pitam prijatelja sta je ovo kaze on tako je vec dvije godine :sta: gledam spone nemaju lufta ali na mali buć se volan smota pa opet sam sebi nevijerujem opet gledam i vidjeh sta je :udri: ispala bolcna iz trapa sto drzi napred onaj vijak se oserafio odozdo i ispao i samo se drzi na sponama :udri: :udri: :udri:.Pitam prijatelja jesi ti ovo primijetio odgovara mi odmahujuci glavom ne.Kaze goni tko ga jebe ako se skrsi pravicemo,namucio sam se kao isus dok smo to povadili.

"http://www.youtube.com/v/k4qyofj3lUA?version=3
Post je spojen: [time]недеља, 24. октобар 2010. 02:46:42 CDT[/time]
Post je spojen: [time]недеља, 24. октобар 2010. 09:58:52 CDT[/time]
Valjaju li strojevi Savo?daj koji komentar majka mu stara.

iskreno da ti kažem kada vidim da si linkovao sa YT fulscreen ni ne klikćem na link
evo malo sam bacio oko
vidim da si se napalio na ove modele t30a80, meni se nešto ne svidjaju , ovaj raspored brzina kao sa T25 uz snagu motora od 31ks jednostavno mi se čini kao nespojiva kombinacija , on jednostavno nema snage za duple vuče (napominjem uz postojeći raspored stepena prenosa)

pogotovo mi se ne svidja to što nemaš prednje vuče na spuštanju tereta niz brdo , to je opasna stvar jer nekada jednostavno ne smiješ se spustiti kuda možeš da izadješ naprijed

moj stric je imao 2048 i to je može sačuvaj , traktor je jednostavno promašen u potpunosti , nizak prednji most,mali ajnšlag,kvalitet jedna velika nula
jednostavno traktor kojemu se dva puta obraduješ , prvi put kada ga kupiš drugi put kada ga prodaš :haha:

Je.iga Savo crno zlo, znam da mu fali klip i 15 ks malo su rusi stedili na materijalu.Kako je tako je a ja taman se planirao potruditi naci ga da se malo prodjiram sa malim traktorom dupljakom jer za vuci drva iz sume netreba 100ks bar na mome terenu.Nista ode na kavu pa neke meterice natovariti sa ekipom na kamijon sa prikolicom.

drž se ti provjerene mašine t25 , ne traži guzici čepa kako se kod mene kaže :cao:

ako hoćeš malog duplaka imaš drugi boljih varijanti ::namigivanje::

mene zanima ima li koji manji duplak a da moze da se kupi za npr 3000evra eventualno 4000,a da je ispravan,

Jel zna neko sta moze da bude na vladimircu t25 krci nesto kad ide u rikverc?

To je normalno za vladiku ne samo u rikverc ,ali oprezno da mu sinhrone nesatares a oni su jako skupi ::namigivanje:: to ce ti nas Savo potvrditi.

Nazad
Vrh