VLADIMIREC T-25

sremac88 je napisao(la):
Jel zna neko sta moze da bude na vladimircu t25 krci nesto kad ide u rikverc?

vjerovatno je se raspao reverzer , ja mislim da čak njega drži neki osigurač pa je moguće da je ona strana od rikverca zbacila osigurač , rasklapanje ti ne gine ::lose::
skini pokopac pa će ti eve biti jasno , ako bude opet problema slikaj pa ćemo vidjeti koliko možemo pomoći

Dukanac je napisao(la):
Odavno sam obećao Savu da okačim slike kako sam odradio čekrk na vlatku...
dobro si se i sada sjetio :ppozdrav:
iskreno , meni se nešto i ne svidja , bolje bi bilo da imaš vitlo kao zaseban priključak , ovako si hendikepirao traktor ::lose::

pomagajte forumasi danas mi vlado pravio malo problema zaglavio se u najsporu brzinu i nikako nisam mogao izvaditi.zvao kolegu i sa njim smo zajedno uradili za nekih 2 sata jako je tesko doci do vile.problem sto je posle ove operacije nece da primi 3 brzinu primi on ali kuplung mi samo do pola izade nece skroz gore ni rukom ne mogu da vucem.to radi samo u 3 brzini.sta to moze da bude :sta: :sta: :sta:

I meni se vlatko par puta zaglavljivao u sporoj, ali lako se odglavi, ima sa strane da se otvori, cela operacija odglavljivanja traje 5 min.... A to sa kvačilom se i meni događa, ubacim u brzinu, kvačilo se vrati do pola a traktor stoji, ali onda ga ubacim u neku drugu brzinu i posle je sve normalno... Ni meni nije jasno usled čega se to dogadja... :sta:

ma skinuli smo te poklopce sa strane i probali smo da izvadimo iz te brzie ali nije uspelo morali smo rastaviti pola kabine da bi konacno dosli do menjaca.meni primi 3 i ide ali kuplung samo do pola se dize i kao da proklizava sta mu je to?ostalo je sve okej

Nije ti naštelovana blokada (zaključavanje) menjača, zato se ne vraća pedala kvačila do gore.

a gde se to steluje sa strane ima neka rucica sto je povezan sa kvacilom.a kako samo u 3 radi to ostalo je sve ok.

Ako ti se samo u trećoj brzini ne vraća pedala kvačila do kraja onda ti je oštećena osovina. Da li ste udarali čekićem osovine kad ste skidali one poklopce sa strane?

jeste al smo stavili drvo ispod cekica.ako je ostecena sta da radim da skinem opet poklopac pa da probam nesto ali sta mogu nisam neki mehanicar nego sam muzicar

kada ste ga oglavljivali jeste li pritisnuli kvačilo ?
ako niste onda ste vjerovatno zeznuli šipku kvačila , nema tu štelovanja ako samo jedan brzina zeza , moraš je izvaditi van i videti šta je u pitanju

@dzka , preteče me ::lose::

savoris evo obecane slikehttp://tinypic.com/view.php?pic=2j34bcp&s=7
Post je spojen: [time]1289583788[/time]

danas mi se pojavio problem sa vladimircom
pritisak ulja na leru skoro 0 , kada opičim pun gas jedva dodje do 2 :sta:
jeli nekome zaglavljivao sigurnosni ventil i kako se tada ponaša

kanalas robert je napisao(la):
savoris evo obecane slikehttp://tinypic.com/view.php?pic=2j34bcp&s=7
Post je spojen: [time]1289558588[/time]

majku mu pa lijepo izgleda kada su spojeni :D
samo kvačilo kvačilo :udri: mamicu mu :udri:

savo ti ga bar znas u prste,verovatno ventil neznam sta bi drugo tako od jednom da izgubi pritisak :sta:mada ne pznajem puno vladimirca
Post je spojen: [time]1289586974[/time]

ma i ja tipujem na ventil 100%

i kako si prošao na vožnji , jeli trebao priručnik da bi prešaltao brzine :haha:

savoris je napisao(la):
ma i ja tipujem na ventil 100%

i kako si prošao na vožnji , jeli trebao priručnik da bi prešaltao brzine :haha:
ma nije bio neki problem imao ja onaj sa 3 palice pa kad sam ga kupio komsije se skupile da vide kako to ide a ja kazem begajte dalje neznam dal ce napred il nazad :haha:

Isti si kao moja zena,dao sam kolegi 45-icu da tanjira a ja dovezao Vlatka od njega da tovarim djubar(ima na forumu slika sa utovarivacem)i odemo na rakiju na terasu kad kaze ona evo i kave ja joj kazem ajde ugasi onog Vladimirca za necekica nam uz mozak i ugasi kontakt ona ga je ugasila i izvadila kljuc iz brave mi smo posijedili pola sata i ja opet na Vladiku kljuc na blatobranu a taster-prekidac upaljen sa ljeve strane,samo sam glavom odmanuo i nasmijao se :haha: .

Nazad
Vrh