Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Trebalo bi da bude onaj veliki šraf pored stuba volana za ulivanje. A za nivo ili ima merač ili sa strane šraf nivoa ulja obično bude šraf sa konusnim navojem bez bakarnog podmetača.Ponovo imam glupo pitanje - di se nalazi kontrolni čep za ulje u menjaču, a di ulivni, na starom tipu ?
Jedino tako šta - su ovi šrafovi dole levo, ali pretpostavljam da nije to:Trebalo bi da bude onaj veliki šraf pored stuba volana za ulivanje. A za nivo ili ima merač ili sa strane šraf nivoa ulja obično bude šraf sa konusnim navojem bez bakarnog podmetača.
Da ta dva šrafa minimum i maksimum. Isto se nalazi i na novijim modelima .Jedino tako šta - su ovi šrafovi dole levo, ali pretpostavljam da nije to:
A uliv je ovo ovde, valjda:
Najbolje to ispusti i kupi drugo i sipaj 10 litara pa onda vidi da li curi na taj šraf. Ovo tvoje ulje je belo što znači da se pomešalo sa vodom . SAE 90 ili 120Hvala puno! Odvio taj viši, curi ulje...znači imao sam viška...je l' moguće da mi je zato mastio gore? Iscurilo je do sad 5l, i evo još curi.... ja sam inače dolivao tokom ove godine, pošto mi masti gore, reko' da dolijem....
To je žuta boja tog hipenola koji je sipan, sae 140....nije kisnuo traktor, moguće doduše od pranja pod pritiskom, ali prao sam ga svega par puta, ne verujem da bi......Najbolje to ispusti i kupi drugo i sipaj 10 litara pa onda vidi da li curi na taj šraf. Ovo tvoje ulje je belo što znači da se pomešalo sa vodom . SAE 90 ili 120
Uglavnom služi da ako se pojave neki krupniji opiljci u ulju da ostanu u donjem delu u onim kanalima gde su one dve mesingane rupe ( dizne ) .Pozdrav. Nedavno sam kupio Vladimirca. Pre par dana sam zamenuo svo ulje, i kako sam rastavljao centrifugalni filter da očistim čađ, vidim da fali ono okruglo sito što ide u centrifugalni. Jel postoji razlog za to da se to ne vrati nazad? O ovom delu je reč: