VLADIMIREC T-25

Otvori poklopac ventilatora hlađenja cilindara sa desne strane motora taktora...
Odatle ti curi ulje pa vazduh nagura na auspuh...
Jedno od mogućnosti, a moje iskustvo...
Gledao sam, suvo je ispod poklopca, nego tačno tu mi vlaži na spoju:
471184373-2585583994975179-7678518488537881791-n.jpg

Stavio sam sad diht masu, pa kad bude malo bolje vreme za oranje, odoh da ga malo opteretim, pa ću videti.

Sta ce ti diht masa,da auspuh ne ostane bez ulja?

Послато са RMX3263 помоћу Тапатока

Na mom ursusu c335 bilo malo pomereno paljenje, znao je uz breg kad bas zapne da bije plamen na auspuh, u pocetku sam mislio da ce izgoreti ventili ali nije bilo problema.

Послато са SM-G970F помоћу Тапатока

Ulje isključivo ide mineralno. A na raskantane mašine najbolje Nisotek SAE 40. To izbacivanje ulja može biti ako je sipano sintetičko ulje pa ako su loše karike i ako ti je iberlauf zapušen. Ulje u boš pumpi sa tim nema veze.

Ulje isključivo ide mineralno. A na raskantane mašine najbolje Nisotek SAE 40. To izbacivanje ulja može biti ako je sipano sintetičko ulje pa ako su loše karike i ako ti je iberlauf zapušen. Ulje u boš pumpi sa tim nema veze.
Sipano je mineralno Pantherol GTS Spezial 15w40, no nisam mogao da izdrzim da docekam mraz, upalio ga i pustio ga u brazdu da se znoji. Posle 2 sata oranja skroz suv :D :D :D nista ne izbacuje. Onu diht masu sam skinuo posle cisto da budem siguran. Na leru je suv za sad.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh