sinisa1979
Član
Gde ima da se kupi takav holender?holender mi je stigao sa rupicom od 3mm,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde ima da se kupi takav holender?holender mi je stigao sa rupicom od 3mm,
Slini jer si je napunio sa uljem. Nesme da bude mnogo ulja jer onda regulator obrtaja se okreće u ulju i motor slabije reaguje na gas. Drugo kada je nafta ona je retka i neotiče na rad regulatora . Odvij šraf za nivo ulja da višak iscuri.Sipao sam 3 - štetiti joj valjda neće....
Nego, baksuz....iz PVP pumpe ima onaj izlaz za polugu gasa, kod mene je to na šraf...i slini tu, curka dizel, rek'o da promenim maticu i da zategnem - puče...a nisam koristio preteranu silu...skarabudžio sam nešto da može da ide, šta ću...
Evo ti slike....
To sam već i odradio, da bih izmerio tačno decilitar, međutim, šraf ne vata kako treba (pri kraju, kad treba da stegne platnu), taj koji sam skinuo je već neko "budžio", pa zato pitam, da li postoji možda neki poseban šraf, 10ka sa nečim, ili je definitivno kod mene otišao navoj, što je posebna lepota.....Evo ti slike....
Ispusti SVE iz PVP pa naspi 1 decilitar ula (jbm ti pamet, ovu moju, omatorio sam, nema priče)....
Ispuštaš na najnižem (a obeleženom) šrafu...
Ja sam napravio "kožnu" platnu, od komada kožnog vojnog opasača, nema da slini, a kamoli da kaplje...
Moj stari je TX120....problem je što mi je trgovac rekao da je to to, a ja nisam gledao na licu mesta....potpuno je isto sve, samo što je ono naštampano drukčije - i ne odgovaraju obrtaji....probaću sutra da naručim pomenuti TX136 iz radnje u NSu...Moj sat obrtaja je " TX 123 " ...
Ja i moj auspuh...
Sapunska serija...
Nisam imao mira, pa ga danas isekao da vidim šta ima unutra....
Bio sam uveren da je prigušivač "truleks", ali sam se prilično iznenadio kada ga ugledah tako "zdravog"...
Pa kada sam ga već isekao, daj da mu produžim lonac i prigušivač, malo "tjuning-a" nije na odmet...
Ko nikada nije video šta ima u tom čuvenom "oriđiđi" auspuhu ovog tenkića, pa ovaj mali Rus ima tako "karakteristično ubistveni" solfeđo kada protutnji sokakom u punom gasu...
Eto Vam pa gledite...
P.S. Daaaaa, opet nisam bio zadovoljan onim rešenjem, pa se vratih na ovo !!!
A kada mi i ovo dosadi, opet brusilica i švajs aparat u ruke !!!!
Mislio sam za nas nevešte - ne da ga ja pravim, nego da kupim, paše li od nečeg...?
Moj je na dole, video sam da ima da se kupi koleno na gore, pa pretpostavljam da se može promeniti - isplate li se ti novi njegovi, je l' manja buka?Imaš 2 vrste "originala" u prodaji...
Obadva se montiraju "na gore"...
Ovaj " na dole", nema u prodaji....
Ne radi se o zvuku samom, mada jeste malo iritantno, radi se o glasnoći to je toliko glasno kad se da gas, uši otpadaju...pa reko' da pitam, ima li iskustava, da se turi od nečeg, ne pada mi na pamet od čega, samo da bude malo tiši....prošlo leto sam turio slušalice i pustio muziku - jedva sam je čuoMeni ne smeta, malko sam već nagluv....
Ajd' da kažemo, za nijansu , ali kakav bi ti zvuk da očekuješ od "dvoklipca" ?