Uradi sam

To sa žiroskopom ili samo-nivelisanjem ima u nekim Jeep vozilima. Ali mislim na Jeep kao brend. Neke varijante Cherokee-ja imaju tu neku varijantu da se sedište ispravi donekle ako auto ide postrance uz/niz breg...

No, da ne razvodnjavamo temu, jesmo došli do nekog rešenja za kolegu na kraju? :)

Dva pneumatska cilindra sa spojenim vodovima hoda napred i namestiš ih da su u sredini ispod sedišta spojeni a svaki kraj klipnače na po jednu stranu sedišta. U slovo V
Spojiš hodove napred i dovedeš im vazduh. Našteluješ neki mali pritisak da dobija a povrate spojiš na kugla ventil. Otvoriš ventil za povrat malo i kad dobiješ željenu niveliciju ti ga zatvoriš. I amortizacija i nivelisanje odjednom.
Na brzinu iz glave.

Čitava nauka oko sica,a vecina nas neradi više od 20 hektara.Problem je 4 dana sediti malo nahero? :haha:

Sto menjas ako je dobro...i sto nisi zvao na pivo da castis? ali me vise interesuje ovo drugo:osmeh:

I ja imam skoro iste makaze (tako ih zovemo),vrlo korisna stvar ::super::
Moje su imale još i oprugu na zadnjem delu koja ih je držala otvorenim dok se seče meso,a na prednjem ima zakačku i tu se zakači gornji deo kad se ne koriste. Opruga sad trenutno nije u funkciji (pukla),moram staviti novu do Božića :osmeh:

Nazad
Vrh