Vlado onda ne moras da brines dok se ne ozenis.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Našao sam. HvalaTo je objasnjavao kolega Mirosti u temi o alatima.
Hteo sam da postavim link do stranice, ali nece. Ima na strani 507 snimak kako se to radi.
najjednostavnije ti je da nadjes neku malu bocu ili napravis od neke cevi u koju ces zavrnuti taj glavni manometar i ostaviti mesto za kontrolisani, pa rucnom pumpom za gume napraviti pritisakKad su kod nas bili ljudi iz PSS da pregledaju ispravnost prskalica, imali su ovakvu aparaturu za proveru manometra na prskalici. Veliki manometar je kontrolni, mali je onaj koji se kontroliše, a ovo plavo je neka vrsta pumpe kojom se pravi pritisak. Okretanjem ručice u jednom smeru se podiže pritisak, a okretanjem u drugom smeru se smanjuje. Pretpostavljam da je unutra neka špingla koja gura neki klip kojim se sabija vazduh i tako pravi pritisak.
Da li neko zna kako bi to moglo napraviti, ili još bolje iskoristiti nešto fabričko za tu svrhu, tj. kako napraviti neku pumpicu za pravljenje pritiska u svrhu kontrole manometra, a da to ne bude preskupo. Imam jedan veliki dosta precizan manometar, pa bih hteo da ga iskoristim i napravim ovako nešto, čisto za kontrolu svojih manometara (prskalica, duvanje guma i sl.). Mislim da sam već postavljao ovako pitanje ali ne mogu da nađem gde, pa se izvinjavam što se ponavljam...
......
Da li neko zna kako bi to moglo napraviti, ili još bolje iskoristiti nešto fabričko za tu svrhu, tj. kako napraviti neku pumpicu za pravljenje pritiska u svrhu kontrole manometra, a da to ne bude preskupo. ...........