Sapatnik
Član
Зоран0230, нешто слично смо имали на послу( ако не грешим) да одржава притисак воде и да појилице не цуре и не губи се лек који иде кроз воду. На крају је био промашај.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Nisu u pitanju pojilice nego ozidana mesta gde je konstantan nivo vode koji se reguliše iz centralnog bazena po sistemu vodokotlića.Зоран0230, нешто слично смо имали на послу( ако не грешим) да одржава притисак воде и да појилице не цуре и не губи се лек који иде кроз воду. На крају је био промашај.
To ti je na samom pojnom mestu a sa koliko si išao od mesta do mesta.Ja sam po istom sistemu uradio kao i RatkoPa odlicno mi se pokazalo.samo sam ja radio na gotov beton pa sam morao neka ojacanja da radim ali sistem kao sistem po meni extra.kod mene su cevi fi 200 okiten.
Tako sam i mislio.Kako se rešava da ne zapuđe pojna mesta -slama i detelina će plivati a zob (koncentrat) ili nema potrebe.Fi 50 kanalizaciona.od kotlica do svake pojilice.moze i fi 75 kontam da je jos bolje.ako se neko odluci da radi imam viska nekih cevi tog veceg precnika pa ako je neko zainteresovan neka se
Ja bih radio kao odvod,tako da bi i u samoj pojilici bila cev a a posle sve izbetonirao.Samo ko moze da ubetonira cevi.ja nisam mogao pa sam ankerisao.i desavalo mi se da voda nadje put kroz beton koji se nalazi u samoj pojilici.to sam resavao godisnjim premazivanjem hidroizolacionim premazom.
Pre ispustanja samo sa onom gumenom buckom za kanalizaciju izbuckaj u svakoj poilici i sve ce da izadje napoljeJa sam napravio kao Ratko.ispust na kraju i samo ispustim i isperem s vremena na vreme.
Mozel neko ponovit te slike ja ih nemogu naciTako tako.nadji slike sto je Ratko postavljao bas je detaljno objasnjeno.
Sa foruma su izbrisane a ja ih nemamMozel neko ponovit te slike ja ih nemogu naci