RatkoPa
Član
To zavisi od velicine goveda koja su tu,treba da bude klizno da moze da se pomera
Od 80 do 150 cm
Послато са motorola one помоћу Тапатока
Od 80 do 150 cm
Послато са motorola one помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pravio od armature desetke.Imas snimak gore na ovoj strani kako bi trebalo to da izgledaPozdrav ljudi jel moze neka pomoc, kako ste pravili Grabnerov vez, okovratnik
Slike su stare, izbrisane
Ovaj kraci deo, oko vrata, šetaju i me zanimaJa sam pravio od armature desetke.Imas snimak gore na ovoj strani kako bi trebalo to da izgleda
Savo s obzirom na situaciju u tovu junadi da li si odustao sa preuredjenjem posto ti je post napisan pre devet meseci??Treba mi misljenje za preuredjenje stale.Radi se o stali za tov junadi.Do sada su bile jasle na zidu i moralo se ulaziti medju junad,a sad bih to da promenim da ne ulazim medju njih.Radio bih po sistemu grabnerovog veza.da li je u redu da duzina lezista bude 1.6m jasle,70 cm(50 cm sirina samih jasala)80 cm hodnik ispred njih za hranjenje?kanal za izdjubravanje mi je sirine 25 cm i iza njih bi bio hodnik za ciscenje 1.4m.i sa druge strane isti takav prostor za lezista.90 cm sirina lezista bi trebala da bude dovoljna?
Jako lepo snimljeno,ovaj snimak treba da uzmu svi voditelji poljo emisija i da nauce kako se snima i pravi prica.Posle mnogo muke i peripetija, više od 25 godina čekanja, Tečina farma muznih krava konačno dobija novu štalu. U ovom klipu čućemo o istorijatu držanja krava porodice Novaković, kako je Teča uspeo da izgradi ovu štalu i još svašta... Hvala što ste pogledali video, za još zanimljivog sadržaja lajkujte video,komentarišite i pretplatite se na moj kanal
Hvala Marko ali bilo je dosta problema, kamera mi ne snima lepo kad je mračno, uopšte kad je slaba svetlost. Trebao bih nabaviti bolju opremu ali imam važnijih stvari trenutno. Morao sam nešto bitno seći a ostavljati nebitno zbog treperenja snimka...Još jednom, hvala na lepim rečima.Jako lepo snimljeno,ovaj snimak treba da uzmu svi voditelji poljo emisija i da nauce kako se snima i pravi prica.