Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
negde kod sombora
Pre svega da cestitam svima sa ovog foruma srecne praznike,i pozelim zdravlja i dobrog roda u novoj godini!
Nov samm na forumu,kao clan ali citam i pratim forum vec godinu dana .Naime zelim prvo da se predstavim u ovoj temi.Jer planiram da se do leta vratim svom selu posle 8 godina gastabajterskog rada u Austriji naravno zajedno sa porodicom.Planiram da podignem zasad jagoda i jos kojeg voca u mom kraju iako nije bas vocarski kraj.Znam da je tesko i dacu imati probleme kao i svaki pocetnik,ali mogu slobodno reci da sam cvsto resio i nece me niko ubediti u suprotno.Imao sam ovde dva preduzeca(Gradjevinsko,Odrzavanje) i nisam uspeo sebe da pronadjem.U zemlji lopova,korupcije,prevaranata moze sebe da pronadje samo onaj koji im se pridruzi u gradu kakav je Bec.Pozdravljam vas sve i nadam se da cu sa mnogima od vas ostvariti prijateljstvo i neku vrstu saradnje.
- - - - - - - - - -
Ljudi pisemo o "Umiranje nasih kuca" manimo se lopova.
Pre svega da cestitam svima sa ovog foruma srecne praznike,i pozelim zdravlja i dobrog roda u novoj godini!
Nov samm na forumu,kao clan ali citam i pratim forum vec godinu dana .Naime zelim prvo da se predstavim u ovoj temi.Jer planiram da se do leta vratim svom selu posle 8 godina gastabajterskog rada u Austriji naravno zajedno sa porodicom.Planiram da podignem zasad jagoda i jos kojeg voca u mom kraju iako nije bas vocarski kraj.Znam da je tesko i dacu imati probleme kao i svaki pocetnik,ali mogu slobodno reci da sam cvsto resio i nece me niko ubediti u suprotno.Imao sam ovde dva preduzeca(Gradjevinsko,Odrzavanje) i nisam uspeo sebe da pronadjem.U zemlji lopova,korupcije,prevaranata moze sebe da pronadje samo onaj koji im se pridruzi u gradu kakav je Bec.Pozdravljam vas sve i nadam se da cu sa mnogima od vas ostvariti prijateljstvo i neku vrstu saradnje.
- - - - - - - - - -
Ma opusteno prijatelju.Onaj ko nije jeo hleba ovamo nemoze da zna kojeg je ukusa .Nijeto tako kao sto vidis na Tv ekranu,i kada vidiS komsiju koji dodje na urlaub zwei woche,pa se sepuri po selu ...nije to tako !Mozemo se menjati kad kod pozelis!!Vrcem se tamo gde me svi znaju i gde sam cenjen i postovan(Naravno da ima izuzetaka),ovde smo gradjani 7reda..a retki su oni koji su imali srece da urade nesto i da se integrisu na pravi nacin.Drugo je Necu da mi deca postanu svabe i govore i razmisljaju na njihovim jezikom.
Ps.I ja sam razmisljao na tvoj nacin 2005god ALI sam mislim drugacije.
Свака ти част и паметан потез правиш,поготово што се тиче деце. Не слушај ове што мисле да је у Европи све мед и злато и уређено друштво...