Krlemrli- beže jer smo glupav narod!!! Pinkom i Kneletom nadojeni! Svaka druga devjka bi da bude Ceca, a svaki drugi momak Arkan! Eto zato!
Ali neće još dugo, ja verujem u to...
Neka sela se moraju ugasiti i ja verujem da se to mora desiti jer ako nema u okolini gradova koji žive to je neminovno...
Ja se još uvek nisam preselio u selo, tražio sam kuću za iznajmiti ali sam sad odlučio da je kupim! Imam malo novca i naćiću nešto jeftino pa se polako sređivati...
Zašto to radim?
Ne radimo ni supruga ni ja, imamo neki privatan biznis koji razvijamo i nemožemo sebi da priuštimo luksuz života na asfaltu, tačka.
Da li grešimo?
Nikako, ne želimo da robujemo stereotipima i dogmama "života građanina" ako ću biti građanin drugog reda, idem na selo jer ću tamo biti seljanin prvovg reda.
Hoćemo li zažaliti?
Ne, ako posle nekog vremena vidimo da to nije to, idemo dalje, pravimo plan gde i kako...
Šta ćemo raditi u selu?
Taj privatni biznis i plastenike, to je plan, sledeće godine dižemo prve plastenike od ušteđevine i krećemo. Privatni biznis već radimo, samo nam treba lokacija da se smestimo i krenemo još više da radimo.
Da li će nam nedostajati grad i svse njegove prednosti?
Da ili ne, svejedno je, jer ako ništa bar su sad kola jeftina i može se uvek sipati 500din plina i otići gde poželiš (pričam o mom slučaju i razdaljinama), u gradu živim ceo život, i u zadnjih 5 godina sam, možda, u proseku bio u centru ili na keju ili tvrđavi, možda u proseku 15-ak puta godišnje... U bioskopu i pozorištu možda 5 puta... Šta tu ima onda da mi fali?
To su moji razlozi što i zbog čega ovo radim, a verujem da je sve više samo svesnih mladih ljudi koji vide, čitaju, vredni su i znaju da je bolje "biti car u selu nego sluga u gradu"!
U ala sam se raspričao ali morao sam ovo da iskažem