Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Претпоставио сам, звучало ми познато.Volimo se jednako kao i kad smo se venčali ili verili. Inače, žena je upravo pored mene....
Odgajanje deteta je najvece zivotno zadovoljstvo i najveca radost za svakog normalnog coveka(roditelja) ne moze se meriti sa nekim izlaskom niti bilo cime drugim.
Deca su naša radost, a izlazaka u onom smislu nismo ni željni? Šta tu ima lepo da se guraš u zadimljenom kafiću gde nema slobodne stolice ni da sedneš, svi te čepaju i gurkaju, prosipaju pivo i povraćaju, muzika glasna, ne možeš da razgovaraš, pa izbije tuča... Takav provod priliči balavurdiji od 15 do najviše dvadeset godina. Starije koji to smatraju provodom ja smatram nezrelima. Za moju ženu i mene izlazak i provod je kad odemo u neki restoran, sednemao kao ljudi za sto sa čaršafima i escajgom na romantičnu večeru uz sveće, pa degustiramo neko dobro vince na tenane uz tihu muziku i razgovor. Ponekad sami, a ponekad i sa još jednim ili više parova. To je provod koji priliči zrelima, a mogu i bračni parovi sa malom decom da ih priušte sebi. Deca ostanu sa babom i dedom. I jedni i drugi jedva dočekaju da se malo druže bez nas.
Kad se ko oseća zrelim da rađa neka procenjuje sam.
Vidite ovu mladost, i recite mi da li treba sad tako neko da gajie dete, sa takvim idolima i sa toliko pročitano knjiga?!?
A to su oni što imaju 19 godina, "idealni" za roditelje... Eeeeee, možda, ali nekad...
Zatvaraju se radnje, imanja nasljednicima postaju teret. Nekad je netko teško stjecao ta ista imanja, a danas nasljednici ne znaju šta bi s njima...čudna neka vremena.
Prodaće to u bescenje i to tamo jednog lepog dana kad naleti kupac, a stanuju valjda u nekom golubinjaru kao podstanari i kukaju kako se teško živi.
Prodaće to u bescenje i to tamo jednog lepog dana kad naleti kupac, a stanuju valjda u nekom golubinjaru kao podstanari i kukaju kako se teško živi.
Бил могло ово мало да се објасни .. Шта је у бесцење ? Шта је цена ?