Krlemrle ovde se momci zene sa 30 godina.
Ja sam se ozenio sa 26 i to je bilo kasno, sad u mom kraju moje dete nema sa kim da se igra jer nema dece.
Svaka cast onome ko se ozeni sa 20 godina i na vreme skuci, takva sela zive i treba da zive.
Ja da se pitam ja bih zabranio rađanje dece i brak pre 25-te godine i za muškarce i za žene!!!
Možda je u vreme Tita to bilo drugačije, ali danas se 90% brakova sa supružnicima mlađim od 25 godina sklapa zbog deteta, tu nema ljubavi, a tu nema ni neke perspektive... Ja samo kad pogledam oko sebe ljude koje poznajem, pa to je tuga bre, niko nije ni fax završio zbog deteta, skoro svi kod roditelja žive, jedva sklapaju kraj sa krajem, ma, tuga...
Do 25-te se PROŽIVI malo i posle je lakše, verujte mi... Svako ko je dobio dete pre 25-te će se složiti... E sad, onaj ko ima neki "razrađen" posao od roditelja on ima sreće jer sa param je lakše preživeti sve to, ali ko nema...
Da se ogradim, OVO JE U GRADU, za selo neznam, ali verujem da nije drugačije...
Ne treba cilj da nam (Srbiji kao državi) bude povećanje nataliteta po svaku cenu, daj da ljudi nešto privređuju, a kad rade biće i dece, ja prvi želim bar troje, ali ako ne bude bilo mogućnosti (opet spominjem državu) onda neću... Po meni nije u redu "štancati" decu a ne moći im obezbediti pristojan život...