Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
nisi me razumeo nas trojica smo pre 10tak dana osnovali udruzenje ratar kula(nista ne kazite za ime bilo je i gorih predloga) za sada imamo 20ak clanova i 3 zadruge , i mislim da je ispravno da udruzenja ulaze u asocijacije a ne pojedinci iz razloga sto aps moze da zastupa prava poljop. na nivou drzave i pokraine ali je fizicki nemoguce da ti aps ili neka druga zavrsava sa lokalnom samoupravom ili preradjivacem ja sad vijam za udruzenje pa nisam stigao zito da prehranim . mislim da se ovakav model poklapa i sa idejomprovac je napisao(la):на вама је да се одлучите .видите рад асоцијације пољопривредника војводине и асоцијације пољопривредника србије, ја као представник АПС могу само да вам кажем да код нас могу да се учлане само удружења, за сада а можда ћемо нешто и мењати после годишње скупштине у марту, ја не желим и нећу да вас наговарам где да се приклоните али у сваком случају то увек можете и да промените,, позззз за Кулу
Jedino sto je naftu jeftiniju za nekih 5 din.obezdedila za clanstvo!sever71 je napisao(la):Имама питање за представнике АПС:Од оснивања до данас шта је АПС или АПВ конкретно урадила за своје чланове ? А тиме посредно за све пољопривреднике.
Хвала на одговору.
Jel su se dogovorili,koliki ce im rabati biti?Farmer Bob je napisao(la):Bili na skupstinu Kluba 100P+ u N.Sadu.Sutra sastanak sa novim ministrom Klub,Vojvodina agrar i APV......
Bila je dobra debata....![]()