roberte to su samozivi ljudi koji su na kontu vas koji ih podrzavate( ne mislim da ih neko od vas licno podrzava vec samim uclanjenjem u tu i takvu asocijaciju) mnogo toga usicarili jer ni mi ni vi nista ne znamo sta se sve dobijalo i delilo kako od eu tako i od ministarstva a zna se ko je dobio...e za to ce sto kaze Sojic neko morati u corku.moja asocijacija i ljudi u njoj mirno spavaju ,, najzalije je to sto nako na tudjoj grbaci zaradjuje ,, nikada nisam bio protiv niti ljubomoran kad covek svojim radom zaradi , a kada zaradjuje na tvojim i mojim ledjima ,,, e to nece mocii
Post je spojen: [time]1300922157[/time]
sto se ne udruzujete,, e pa zbog takvih kao sto su gospoda iz pomenutih asocijacija.svi ama bas svi treba i mora da znate ko stoji ispred vas ,,,dana 16.03 kada je osnivana APS pozvani su u hotel Slavija svi predstavnici postojecih udruzenja i asocijacija ( mislim da tada nije bila jos ni jedna asocijacija)sa ciljem da se svi udruzimo i osnujemo krovnu organizaciju sa samo jednim ciljem ZAJEDNO SMO JACI U BORBI ZA INTERESE SALJAKA.i pored ideje da to tako i bude i da nije bitno ni kako ce se zvati ni ko ce biti na celu ni gde ce biti sediste , vec je poenta bila u udruzivanju ,, na sta su kolege iz pomenutih udruzenja( koja su juce imala sastanak)pristale na sve ali samo je postojao jedan uslov ? da moraju da pitaju clanstvo ( sto je po meni i normalno i korektno )a u stvari to nije bilo da pitaju clanstvo vec
TATU ( min Dragina ) koji im to nije dozvolio tako da ta udruzenja nisu pristupila APS-e koja im je pruzila ruku i ponudila sve uslove koji oni izaberu samo da
ZAJEDNO krenemo u borbu za bolje sutra seljaka,,, ne to da nisu prihvatili, vec su po nalogu
TATE koristili svaku mogucnost da nas ignorisu ili cak da nas omalovazavaju ,, cak se islo do toga da je na licno insistiranje pokusano da se rasturi APS od strane savetnika min dragina podmicivanjem jednog od clanova APS-e a taj je zavrsio kako i dolikuje svakom izdajniku..Voleo bih da pojedini clanovi pomenutih udruzenja iznesu stavove po ovom postu i da otvoreno kazu da li su ih ikada njihove vodje pitale i konsultovale u vezi udruzivanja u jednu krovnu organizaciju poljoiprivrednika ( tada nije bilo pitanje kako ce se to zvati jer mi smo se kasnije opredelili da se to zove APS - cak smo im i to ponudili da sami izaberu i naziv samo da se udruzimo).poz za sve postene seljake, polj i ratare iz cele srbije