mirosti
Član
Znaš me i da mi količina ništa ne znači, ali je činjenica da je kući uvek prijatnije..Nije to od hrane.To je od količine.
Ili su me malo stigle godine..
Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaš me i da mi količina ništa ne znači, ali je činjenica da je kući uvek prijatnije..Nije to od hrane.To je od količine.
Jbg ja sam specifican retko jedem i u gostima samo tamo kome verujem i znam da nije preklano itd. A kad idem na put nosim sendvice,sto bi se reklo malo opicen.Jel ti se i žena i deca slažu sa time, ili ipak vole da ih nekad odvedeš negde na ručak/večeru?
Ili kad ceo dan nisi kod kuće, nego negde na putu, šta jedeš?
Spusti se na JI u Pirot, pa da vidiš šta je lepota od hrane, a cene za svačiji džep Bukvalno su dole doktori za hranu i šta god da probaš, ne može da omane.Od kad sam jeo njihov roštilj kod nas pljeskavice ne kupujemNajlepše praseće i jagnjeće pečenje jeo sam u Aranđelovcu.Lokal se zove Orahov hlad.
Roštilj i ostale đakonije Čarapanska meana Kruševac.Riblji paprikaš čarda između Bezdana i Sombora, riba u Slankamenu itd.
Pitao sad suraka, on godinama bleji tamo (igra fudbal u VGSK), kaze ili Brka ili hotel Srebrno jezero, sve ostalo je nista specijalno.. Cak i u Velikom Gradistu nema nista specijalno po njemu a bio je na dosta mesta..Neka preporuka za dobru hranu na Srebrnom jezeru?
Osim kod Brke tu smo bili.
Slazem se za cene i rostilj,ostalo nisam probao.U tom restoranu Carda bas momacke cene. Fis paprikas los, a rostilj osrednji.
U Golupcu ako hoćeš ribu onda kod Šilje, skoro pa legendarno mesto.Na ostalim mestima je teška klasika i prosek, ako baš mora da se jede tu onda na izlasku iz Golupca ka manastiru ima etno restoran Gurman, ako ništa drugo lep je ambijent.Kod Brke smo bili juce, lepe porcije i bas povoljne cene. Nego hteli jos nesto da probamo, ima svasta slicno u ponudi.
Bili u Golupcu tek tamo nema nista.