Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sto se pečenja tiče slazem se sa Kosuticem Šumski mir Platičevo svaki dan u 13h i 16h se skida vruce i moras biti brz da ne ostanes bez pecenja.Može, nastavi. Preporuka za neko mesto sa dobrim jagnjećim pečenjem u okolini Rume (pravac prema Vrdniku)?
Zadnji put kad sam bio račun za nas četvoro ravno 10 hiljada. Da budem iskren 40% računa bilo je piće.Pa dobro ne mozes ni ocekivati sad neki vrhunski kvalitet za te pare. Sasvim prosecan rostilj,ali bogata ponuda na dasci pa za svaciji ukus se nadje po nesto.
Nego da nastavim sa preporukama restorana ili sam smorio?
Samo na proslave,imaju lepe delikatese.Vlado jesi isao u Bambi u Rumi?
Ja sam bio par puta tipa 2-4 puta i uvek odlicna hrana.
Slazem se za Cirino Drvce, dobri su..Za BG cevape , preporucujem Cirino Drvce marsala tolbuhina 11a kod hotela Jugoslavija
Послато са 23021RAA2Y помоћу Тапатока
Jel ti se i žena i deca slažu sa time, ili ipak vole da ih nekad odvedeš negde na ručak/večeru?Jedete li vi kod svoje kuce, kakvi crni restorani nigde hrana kao kod svoje kuce