A ko ima ženu da li sme da ide tamo ili se preferira isključivo švaleracija čim se jedu afrozodijaci?!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sta kaze gospodjica ili gospodja kakvo joj je meso?Ako neko želi da ostavi jak utisak i iznenadi devojku ili švalerku predložio bi Local Steak House Bijeljina ambijent je vrhunski i ostavlja bez daha.
Kaže tvrdo (žilavo) morala je da vavolji.Sta kaze gospodjica ili gospodja kakvo joj je meso?
Tako je, što kaže moj uja mi smo kao sunđer sve upijamo...te ovaj da se ne uvredi te onom da ne zasmeta... Klinac kad sam bio voelo sam burek sa jabukama koji se ovde pravio ( od rendanih jabuka) sada ga je teško naći, uglavnom pite neke sa pekmezom od jabuke..Ne zovu sada, već od kad znam za sebe (a sad mi je 55) sve su to bureci, jedan sa mesom, jedan sa sirom, sa jabukama... Nikakve pite. Bar je tako kod mene i okolini... I za mene će tako ostati zauvek. Znam da će sad ovo izazvati polemiku, ali vidim da kad neko sa strane dođe u Vojvodinu odmah nameće svoje, bez obzira da li su to imena za iste stvari, običaji, norme, pravila ponašanja itd. A kad Lala ode negde na stranu on sve prihvata onako kako je tamo gde je otišao...