prnjavor3
Član
50 km 100kg u bispromu danas pitaoPa nemoraju uzeti tvoj ako nedaš.Evo uzeće ovaj iz Srbije .Eto i ja nedam svoj za 53 km to ti je oko 27 e. metar.Pa kako bude. Ali znam svake god. kako sam na forumu ISTA PRIČA....eto i da ga uzme u Srbiji po 27 rsd.a nemože ga na kugli naći jeftinije ni bliže opet sa carinom ,pdv. gorivo + vozač nemože doći za ove pare .Znači gore nemože.
- - - - - - - - - -
ma ja sam sitan i ne kažem alo ga ja ne prodam da će biti kolaps ali jednostavno mi je dodijalo svake godine isto i mi smo na kraju uvjek donji e to me boli

@ dolovac@ Gluvo bilo, triput sam se prekrstio.
pojedinaca koji su ugovorili izvoz po mnogo nizim cenama od trenutne pare uzeli i iskoristili ( a nisu ugovorili proizvodnju ) a sada hoce da podelimo gubitak.Moj savet je da odete do skladistara kod kojeg vam je uskladjen kukuruz i trazite izvestaj o kolicini mikotoksina u silosima .da vam nebi prodavali mu.. za bubrege .i onda ce te znati sta je dobro za vas.Ja sam to uradio i nisam zabrinut uopste zbog ovakvih nenormalnih izjava pojedinaca koji mozda ni neznaju sta pricaju (sav kukuruz u srbiji zatrovan) dali su ti ljudi uopste svesni sta pisu i koje posledice mozemo da trpimo zbog tih neistina (da je bilo loseg kukuruza bilo je ali nije sav, mozda oko 20% loseg i to su uglavnom odvajali,a ako nisu e onda je problem sa skladistarom a ne sa kukuruzom. )? Verovatno da smo mi imalo normalni bi tuzili te iste novine ,novinare,i ljude koji iznose takve neistine, za nanosenje loseg imidza izvoznog artikla, gubitka kojeg mozemo imati itd.Gde su te asocijacije,udruzenja ? mozda su zaspali (utonuli u zimski san)?