Čuleee
Član
Gde idu ti kamioni i koliko tovare?
Koje su to kolicine?
8 tona,sleperi?
Evo u mom kraju ne ide uopste kukuruz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Gde idu ti kamioni i koliko tovare?
Koje su to kolicine?
8 tona,sleperi?
Bojceticu jel ti to imas neki kucni lager? Podno skladiste,cardak?Ide kukuruz normalno. Prosli vikend pogodio kamion u petak, u ponedeljak tovareno. Juce opet pogodio 2 kamiona idu u ponedeljak.
Idu u luku, tovari se roba u barže i dalje svojim putem, uglavnom ka Konstanci.Gde idu ti kamioni i koliko tovare?
Koje su to kolicine?
8 tona,sleperi?
i ja imam takav osecaj slabo se otvaraju sa cenama ,bice nestoMerio sam danas vlagu kukuruza iz kotarke ima vlagu 17% dobijam cenu u bcm idvor od 22,5 din sa pdv za tu vlagu. Mislim da nije lose. Kazu od petka se nesto dogadja, sad gore ili dole nisu hteli reci... Da, i platio sam amosulfan za beli luk prihranu 30,5 rsd kg kes varijanta.
Od danas moze da se dobije 24,5 rsd/kg sa 8% pdv do 14.5 % vlageОдлично и ја треба та круним рекох ја са чокањима 25дин
Ko prijatelju otkupljuje po toj ceni u Kragujevcu ??Ja sam pre 2 dana vozio drugaru sa njive(sada krunili) vlaga bila 13.5 do 14.4 ... Cena 23.5din sa pdv.