Ja cokanje(sisarke) imam sigurno za 20-30 prikolica kiperki za prodaju,ovde kod Nas u Jagodini i okolini navikli na drva da se greju ,tako da ih slabo ko kupuje...Ма чист лоповлук пријатељу ништа више.Једино ови за чокање не питају шта кошта
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja cokanje(sisarke) imam sigurno za 20-30 prikolica kiperki za prodaju,ovde kod Nas u Jagodini i okolini navikli na drva da se greju ,tako da ih slabo ko kupuje...Ма чист лоповлук пријатељу ништа више.Једино ови за чокање не питају шта кошта
Je li si prodo BCMDanas prodao kukuruz iz kotarke, krunjeno u cetvrtak po 24,3 din bilo je 15,2% vlage. Bran u klipu pionir 0725 sa nekih 27-28 % vlage. Lepo ga isusio ovaj susni period. Dve zmajevke nesto preko 15 tona nose....
Ne.Je li si prodo BCM
Rašo koliko ti nude? Cena je glavni pokretac odluke.Sta mislite da li cekati jos sa prodajom ili resavati? U zrnu je, vlaga 13-15.
Послато са Redmi 6A помоћу Тапатока
i vratili na 23.80 posle sat vremenaFarm 24din do 16%
Ti si blizu informacija. Valjda znas bolje od nas kad prodatiImam nekih 70t šta raditi čekati leto ili ga resavati sad?