Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I ja sam pregovarao dva meseca za traktor,ali novce nisam dobioNišta gore nego kad greškom dobiješ pare...Kad sam kupio Žutog Zmaja, greškom specijalci iz Agrogloba uplate 182000 dinara meni nazad. Pošto sam se pogađao do besvesti, na cenu sa popustom sam tražio još 7-10 k popusta i dobijem 5000 evra popusta, pomislim da su mi naknadno odobrili još ovo...Posle 7 dana zovu da su pogrešili, koje razočarenje...
Trgovao sam i pregovarao sa raznim firmama, nigde gore nisam prošao niti sam gore dočekan nego što je bilo u Almexu. Žvaku od njih ne bih kupio...
Ja sam trebao sa Banetom da se dogovaram, međutim Dr Shale i ja smo otišli na prepad kad je padala kiša a on bio odsutan. Dočekao nas neki kreten i verovatno pomislio da smo došli da se zezamo, kišni dan, pa nas izgasirao solidno ...Posle me svi redom zvali, čak i nudili da štetuju kaparu koju sam dao u drugoj firmi, baš sam se iznervirao. Pilićari iz Agropanonke su priča za sebe ali me bar nisu tako razočarali...Kažem raznih ljudi ima. Ja samo sa Banetom u almexu pričam i uvek je bio fer i korektan. Jesenas otišao u titan po sejalicu i počeo priču sa nekim tamo od glavnijih u vezi kombajna. I kad sam mu rekao da sam naručio claasa on mi kaže : "eee zamalo da kupiš pravi kombajn"... A ja baš nešto ne volim kada trgovac hvali svoje tako što će pljuvati konkurenciju...
Послато са SM-J530F помоћу Тапатока
Teski pilicari.....Ja sam trebao sa Banetom da se dogovaram, međutim Dr Shale i ja smo otišli na prepad kad je padala kiša a on bio odsutan. Dočekao nas neki kreten i verovatno pomislio da smo došli da se zezamo, kišni dan, pa nas izgasirao solidno ...Posle me svi redom zvali, čak i nudili da štetuju kaparu koju sam dao u drugoj firmi, baš sam se iznervirao. Pilićari iz Agropanonke su priča za sebe ali me bar nisu tako razočarali...
ne mogu da verujem ,ovo ko na pijaciПошто је кукуруз мант е се Руса.
Da si naišao na Baneta druga bi priča bila...Ja sam trebao sa Banetom da se dogovaram, međutim Dr Shale i ja smo otišli na prepad kad je padala kiša a on bio odsutan. Dočekao nas neki kreten i verovatno pomislio da smo došli da se zezamo, kišni dan, pa nas izgasirao solidno ...Posle me svi redom zvali, čak i nudili da štetuju kaparu koju sam dao u drugoj firmi, baš sam se iznervirao. Pilićari iz Agropanonke su priča za sebe ali me bar nisu tako razočarali...