Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ok, ako ne spustaju cenu onda nikom i kraj. I na kraju to moze kulturno da se kaze, a nd da se smeje nekom u lice i kao fazoni jesi normalan i ostale mangupske fazone, moze to i kulrurno da se kaze.Tek kada dobijete uvozne papire bude vam jasno ko radi za koliki procenat i koliku zaradu. Agropanonka da svima cenovnike crno na belo i to važi za sve. Jbt. ako neki proizvod ima cenu onda mu je to cena i kraj. Neko je napisao da Agropanonka spušta cenu... I ja da sam na njihovom mestu ne bih ni dinara popusta davao ikome,najjeftiniji su, nemaju konkurenciju i to dobro znaju.
Što bi ja voleo da su mi džakovi sa kukuruzom puni kao tebi a ne prazni, prodao bih ga sada bez mnogo razmišljanja. Da li je neko od Vas postavio sebi neku cenu (realnu) po kojoj će prodati kukuruz?Dzaba ove dobre cene, jos nisam ni jedan dzak kukuruza prodao.
po toj ceni nemozes da prodas ?24 din dzakiran
Za ovu godinu mi je realna cena 20 din. 80% sam prodao po 18,5. 5% po 19,5. I ostalih 15% po 22. Ja zadovoljan. Svima koji nisu prodali kukuruz želim cenu 30 din...Što bi ja voleo da su mi džakovi sa kukuruzom puni kao tebi a ne prazni, prodao bih ga sada bez mnogo razmišljanja. Da li je neko od Vas postavio sebi neku cenu (realnu) po kojoj će prodati kukuruz?
Mislim da cu prodati sve ali jos nisu poceli da kupuju.Zadnje 2 godine po nekoliko meseci do nove berbe sam mogo jos da prodam ali ponestane robe.Tada sam prodavao po 20.po toj ceni nemozes da prodas ?
I da nije statua grada tendencija jeste smanjenje broja gazdinstava koja drže 2-3 svinje za sebe, a da pri tom kupuju hranu. O govedima da ne pričam.Budi srećan ako u opšte imaš tržište.. Ja u inđiji recimo nemam tu opciju, jer kad smo dobijali status grada uveli su zabranu držanja stoke... I kad niko više ne drži ni petla i koku kome prodati 50 kg kuruza..
Ne zna ni onaj koji prodaje pravu cenu, samo dobije papir do koje zadnje cene moze da ide.To su dva pristupa. Almex ti da prvu cenu mnogo vecu i onda supusta. Ti kad spustis 5000e na traktoru mislis kako si uradio odlican posao, a koliko je moglo zaista spustiti to samo oni koji prodaju znaju.
tako je, ko oce da proda potraznje imaIde kukuruz normalno. Prosli vikend pogodio kamion u petak, u ponedeljak tovareno. Juce opet pogodio 2 kamiona idu u ponedeljak.
Ide kukuruz normalno. Prosli vikend pogodio kamion u petak, u ponedeljak tovareno. Juce opet pogodio 2 kamiona idu u ponedeljak.